35
Lär dig hur du kan utveckla utbildning och kompetensstöd till att bättre möta organisationens mål. Hur du skapar effektivare processer oc...
Lär dig hur du kan utveckla utbildning och kompetensstöd till att bättre möta organisationens mål. Hur du skapar effektivare processer och system för att hantera lärandet och framför allt att skapa den förmåga och kultur som krävs för att anställda kan lära hela tiden, i arbetet, av varandra, av kunder, av omvärlden... allt för att hela tiden bli bättre och utveckla sitt jobb och verksamheten man arbetar i.

En effektiv lärande organisation

Hur skapar du en lärande organisation och en utbildningsavdelning som verkligen stöttar verksamhetens mål och strategier?

I fyra presentationer ger jag exempel på hur utbildningsavdelningen kan bli mer målstyrd och effektiv. Jag berättar hur lärandet kan flyttas närmare arbetsuppgifter och prestationer och slutligen hur du kan skapa en organisation där lärande sker hela tiden och drivs av de anställda.
Hur skapar du en lärande organisation och en utbildningsavdelning som verkligen stöttar verksamhetens mål och strategier?

I fyra presentationer ger jag exempel på hur utbildningsavdelningen kan bli mer målstyrd och effektiv. Jag berättar hur lä...
Play all

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...