571

24up 2014, 2013, 2012, 2010 TU/e Cheops ontwerpwedstrijd bouwkunde

  • CityTV.nl
  • 60 videos
  • 834 views
  • Last updated on Apr 8, 2014
Het 24UP is de multidisciplinaire ontwerpwedstrijd die jaarlijks door CHEOPS, studievereniging Bouwkunde, wordt georganiseerd. Bij dit project krijgen de bouwkundestudenten exact 24 uur tijd om een masterplan te maken voor een gebied, aan de hand van een gegeven opdracht. Door de jaren heen is deze activiteit steeds professioneler en bekender geworden, wat heeft geresulteerd in creatieve en innovatieve oplossingen voor gemeentes en bedrijven.

Zowel de locatie als de opdracht worden tot de dag van het 24UP geheim gehouden. Om de studenten in te leiden in de opdracht zullen er voor aanvang van de wedstrijd eerst een aantal lezingen gegeven worden door betrokken partijen. Tijdens de opdracht, waarin teams van vier personen werken aan alle disciplines, zijn er vele begeleiders beschikbaar voor de studenten. Nadat de 24 uur voorbij zijn, zal een deskundige jury de masterplannen beoordelen en een winnaar uitroepen. Naderhand worden alle inzendingen gebundeld in een boekje en zal er een tentoonstelling in Vertigo op de TU/e plaatsvinden.

http://24up.nl
Het 24UP is de multidisciplinaire ontwerpwedstrijd die jaarlijks door CHEOPS, studievereniging Bouwkunde, wordt georganiseerd. Bij dit project krijgen de bouwkundestudenten exact 24 uur tijd om een masterplan te maken voor een gebied, aan de hand ...
Play all

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...