1,317
 • ✦Kingdom Server✦ MuxMC Kingdom! Grote update!

  20,061 views 2 months ago
  IP = KingdomServer.nl
  Release: 21 December 16:00

  Dit is een van de bekenste Kingdomservers van Nederland waar GEEN Whitelist op zit! Wij bieden een aardig staff team aan en een snelle en stabiele server. Ook staat de server 24/7 aan waardoor je de server altijd kan gaan joinen. Op onze server kun je uiteraard ook voten en doneren. Naast de fantastische mogelijkheden kun je ook items kopen in een mooie shop die zich bevindt in de spawn.
  Ook hebben wij grotendeels alle plugins zelf gemaakt!
  Een voorbeeld hier van is de skywand, een custom made wand die je kan kopen in onze webshop we hebben deze wand ook publiekelijk gepubliceerd (Linkje staat hier beneden) !!

  Over ons:
  Dit is de trailer voor onze Kingdom Server. Op 12 november in 2016 zijn wij ( sandor_1234 en job2261 ) begonnen aan dit avontuur, het creëren van een unieke speelervaring op onze eigen Kingdom Server!
  Wij proberen deze unieke ervaring te brengen door gebruik te maken van Goede kwaliteit hosting en onze custom plugins die speciaal voor ons zijn gemaakt.
  Na 8 maanden hebben we al meer dan 30.000 spelers blij gemaakt met onze server. We horen van veel mensen dat ze erg tevreden, natuurlijk zijn er ook mensen die niet helemaal tevreden zijn maar bij ons zijn juist die spelers een bron van verbetering. We staan dan ook altijd open voor veranderingen die ten goede komen aan de speelervaring.

  Server specs:
  1000 GB NVMe SSD
  64 GB RAM
  i7-7700K OC
  50 GBs LAN aansluiting
  DDoS Protection ( 500Gbps+ )


  ✘ IP = KingdomServer.nl
  ✘ Website = https://kingdomserver.nl
  ✘ Discord = https://discord.gg/vKxkSDb Show less
  Read more
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...