YouTube Sajtószoba

Találd meg gyorsan a keresett statisztikákat és videókat, valamint a készítők nevének megadására és a közzétételre vonatkozó irányelveket.

YouTube Alapszolgáltatások

YouTube-videók nem üzleti célú felhasználása sajtótermékekben

Tulajdonjog és jóváírás

A YouTube csatornatulajdonosai felügyelik a webhelyen megjelenő tartalmak jogait. Bátorítunk, hogy vedd fel közvetlenül velük a kapcsolatot, ha olyan videót találsz, amelyet szeretnél megjeleníteni, vagy amelyre szeretnél hivatkozni. Ha egy televíziós vagy internetes adásban YouTube-videót szeretnél megjeleníteni, olyan képernyőn megjelenő és szóbeli forrásmegjelölést is tegyél hozzá, amelyben megjelenik, illetve elhangzik az adott tartalomtulajdonos felhasználóneve vagy valódi neve.

Kapcsolatfelvétel a YouTube-csatornatulajdonosokkal

Ha egy YouTube-felhasználó nevére kattintasz, megnyílik a felhasználó csatornájának főoldala. Onnan – a YouTube belső üzenetküldő rendszerének használatával – kapcsolatba léphetsz a csatornatulajdonossal, amennyiben be vagy jelentkezve a saját Google-fiókodba. Csak kattints a „Névjegy” lapra, majd válaszd az „Üzenet küldése” lehetőséget, és töltsd ki az elektronikus űrlapot.

YouTube-események

Az esetleges további sajtókérdéseket a következő elérhetőségen várjuk: press@google.com