Minden a YouTube-ról

Hiszünk abban, hogy mindenki érdemes arra, hogy hallathassa a hangját, és hogy a világ jobb hellyé válik azáltal, ha meghallgatjuk egymás történeteit, ha megosztjuk őket, és ha általuk közösséget építünk.

Értékeink négy alapvető szabadságjogon alapulnak, amelyek meghatározzák, hogy kik vagyunk.

A véleménynyilvánítás szabadsága

Hisszük, hogy mindenki számára lehetővé kell tenni, hogy szabadon beszélhessen, megoszthassa a véleményét, és hogy nyílt párbeszédet folytathasson másokkal. Ezenkívül úgy gondoljuk, hogy az alkotó szabadság új hangokat, formákat és lehetőségeket teremt.

A tájékozódás szabadsága

Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek biztosítani kell az információkhoz való könnyű és szabad hozzáférést, és hogy a videók erőteljes eszközt jelentenek az oktatásra, a kölcsönös megértés előmozdítására, valamint a világban zajló kis és nagy események dokumentálására.

A lehetőségek szabadsága

Úgy hisszük, hogy mindenkinek esélyt kell adni arra, hogy felfedezzék, hogy felépíthesse saját vállalkozását, és hogy a saját módján érjen el sikert, továbbá hogy az emberek – és ne „kapuőrök” – döntsék el, mi népszerű és mi nem.

A másokhoz tartozás szabadsága

Hiszünk abban, hogy mindenki számára lehetővé kell tenni, hogy támogató közösségekre találjon, hogy ledöntse a korlátokat, átlépje a határokat, és hogy a közös érdeklődés és szenvedély mentén összegyűljön.

The latest news from YouTube

Read the story Visit the YouTube Blog

Trending topics and videos on YouTube

Read the story Visit the Trends Blog