1
Idify på YouTube er hvor vi offentliggør hjælpe-guides til Idify Timeline, Idify Feed og Idify Dialog. Vi vil løbende opdatere præsentati...
Idify på YouTube er hvor vi offentliggør hjælpe-guides til Idify Timeline, Idify Feed og Idify Dialog. Vi vil løbende opdatere præsentations-materiale og brugervejledninger, og lægge korte videoer ud om messer og konferencer, hvor Idify præsenteres, interviews med Idify-teamet, og andet med relevans.

Beskrivelse af livshistorie og mulighed for at etablere og fastholde kommunikation på en tryg måde, er anerkendt af forskere, plejepersoner, pårørende og patienter fra flere sygdomsgrupper som et meget centralt redskab til at skabe bedre livskvalitet i hverdagen for såvel patienter som pårørende. 

Idify Platformen giver mulighed for detaljeret beskrivelse af livshistorie i tekst, billeder og video i Idify Timeline, samt mulighed for at styre, hvem der har adgang til livshistorien.

Idify Feed og Idify Dialog, som skaber tryghed for patienter, pårørende og medarbejdere i den daglige pleje baseret på kommunikation og oplysning.

Lær mere på www.idify.dk
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...