5.24K
 • Finjas nya golvsortiment - Lätt att välja rätt

  218 views 1 week ago
  Se filmen om vårt nya golvsortiment med optimerade produktegenskaper, hög teknisk kvalitet och
  lättare säckar vars utseende gör det lätt att välja rätt.

  Hela golvsortimentet klarar golvvärme, tillskjutande fukt och är vattenskadestabila. Mer om vårt golvsortiment hittar du här: https://www.finja.se/sortim... Show less
  Read more
 • Finja Betong - Golv Play all

  Med våra golvprodukter behöver du aldrig tveka. Samtliga klarar golvvärme, tål tillförd fukt och är vattenskadestabila. Dessutom är de lättarbetade och användarvänliga. Vårt utbud av cementbaserade och pumpbara avjämningsmassor är stort och de fungerar på ett flertal underlag, däribland betong, lättbetong, sten och keramik.
  This item has been hidden
 • Björn bygger bo Play all

  När den välkända bygg- och TV-profilen Björn Christiernsson förverkligade sitt kanske viktigaste projekt, den egna familjens villa, var Finja huvudleverantör av byggmaterial. Varje moment dokumenterades och resulterade i ett antal kortfilmer. Björn har också byggt ett attefallshus på sin tomt och även arbetet med detta filmades och går att ta del av i två avsnitt.

  Funderar du själv på att bygga hus eller bara är nyfiken på alla fördelar med murat och putsat finns mycket matnyttigt att hämta i samtliga dessa inspirerande filmer. Den rutinerade programledaren guidar dessutom på ett lättsamt men samtidigt informativt sätt och delar med sig av mängder av värdefulla tips.
  This item has been hidden
 • Projekt - Bygga nytt garage Play all

  This item has been hidden
 • Projekt - Renovera badrum Play all

  Vi har samlat information för att hjälpa dig med ditt badrumsprojekt. Filmerna visar olika moment och lämpliga produkter att använda sig av, både vid renovering och nybyggnation, så som bland annat tätskikt, golvavjämning, fix och fog.
  This item has been hidden
 • Miljö Play all

  Finja arbetar långsiktigt med miljö- och kvalitetsfrågor, dels för att kontinuerligt minska miljöpåverkan, dels för att producera produkter med hög kvalitet. Om du vill veta mer om våra miljösatsningar och hur vi tillämpar dem i vår vardag hittar du det under "Miljö och kvalitet" på finja.se.

  Hos oss finns ett naturligt engagemang för hållbarhetsfrågor och att satsa på miljö och framtid är för oss en självklarhet. Sedan 2015 är vi självförsörjande på grön el och våra två vindkraftverk, placerade på Rödstahöjden utanför Sollefteå, producerar tillsammans nästan 20 GWh förnybar energi. Detta är dubbelt så mycket som våra bolag för närvarande förbrukar, vilket ger oss möjlighet att fortsätta växa samtidigt som vi bidrar till ett hållbart samhälle.
  This item has been hidden
 • DIY – Gör det själv Play all

  På Finja arbetar vi kontinuerligt med nya idéer till DIY-beskrivningar som ska inspirera till kreativt arbete med betong och murverksprodukter. För att underlätta skapandet kompletteras en del beskrivningar med korta instruktionsfilmer, vilka samlas i denna spellista. Filmerna är ett urval av våra enklaste gör det själv-projekt, vars resultat förhöjer tillvaron under lång tid framöver.

  Beskrivningarna, med utförliga materialspecifikationer och anvisningar, återfinns under fliken ”Inspiration” på finja.se tillsammans med fler tips och idéer, både för nybörjaren och för den som har murat, putsat och gjutit tidigare. Välkommen!
  This item has been hidden
 • Finja Prefab Play all

  Finja Prefab är en komplett stomentreprenör som bygger och utvecklar framtidens hållbara flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med våra stomkoncept. Vi är en rikstäckande aktör vilket innebär att all vår tillverkning är närproducerad.

  I denna spellista visar vi referensobjekt och intressanta byggnationer som vi är en del av.

  Besök oss gärna på www.finjaprefab.se
  This item has been hidden
 • Finja Betong Play all

  Denna spellista bjuder på ett urval av filmer för att visa på betongens bredd. Här kan du enkelt lära dig mer om allt från våra smidiga Fördelsblock och praktiska Mursystem Exakt till vår mångsidiga Gränslösmur och tåliga plastsäckar. Är du i behov av att avlägsna sten eller berg på ett effektivt och säkert sätt rekommenderar vi att ta en titt på instruktionsfilmen om Snigeldynamit.

  Här finns även en längre film om vårt samarbete med en grundskoleklass och en konstnär som visar på hur betong kan användas i undervisningen. Av denna film finns det även en engelsk version för den som önskar det.
  This item has been hidden
 • Bemix Play all

  En spellista dedikerad till filmer med avsändare Bemix, ett företag som är en del av Finja och vars produkter vänder sig till proffs. Förutom ett stort utbud av specialbruk erbjuder Bemix även helhetslösningar och färdiga paket där både material, maskiner och tillbehör ingår.

  Givetvis finns möjlighet till personlig rådgivning men för att underlätta för dig som använder Bemix maskiner produceras instruktionsfilmer, vilka publiceras och samlas i denna spellista efterhand som de släpps. Filmerna innehåller viktiga moment, så som start, användning och rengöring. Även säkerhet och felsökning inkluderas.
  This item has been hidden
 • Finja rekommenderar Play all

  Här har vi samlat några av våra favoritvideor på temat betong från andra avsändare på Youtube. Det är en skön mix av faktabaserade, praktiska och mer lättsamma filmer. Se till exempel den officiella musikvideon till ”Vi älskar betong” med rapparen Dogge Doggelito, en produktion som togs fram i samarbete med Tidskriften Betong inför Betonggalan Ung och Tung 2014.

  Vill du själv prova att gjuta och designa med betong finns det en hel del användbara tips och trix att hämta i filmerna som former.nu står bakom. I en av dem får du även följa med bakom kulisserna. Är du i större behov av en mur kan du inspireras av hur Velltra Hus och hem använde sig av Gränslös.
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...