309
 • Εξοικονόμηση ενέργειας σημαίνει κέρδος σε μετρητά

  5,784 views 5 years ago
  Όλες οι επιλογές προϊόντων μας έχουν σαν βασικό στόχο την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και των εκπομπών CO2. Η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να ξεκινήσει από τις καταναλώσεις του χώρου μας, στην εργασία ή στο σπίτι, και κυρίως από τον φωτισμό ο οποίος στις περισσότερες περιπτώσεις είναι από τους κύριους παράγοντες σπατάλης ηλεκτρικής ενέργειας. Τα led και οι λυχνίες χαμηλής κατανάλωσης για φωτισμό εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, επιτρέπουν να μειώσουμε ακόμη και στο 1/3 την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας μόνο από φωτισμό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο την εξοικονόμηση χρημάτων αλά και την προστασία του περιβάλλοντος καθώς η μείωση του διοξειδίου του άνθρακα και άλλων ρύπων. Προτείνουμε να αντικαταστήσετε λυχνίες, προβολείς και τις λάμπες φθορισμού με άλλες χαμηλής κατανάλωσης.
  Στο κατάστημα της PALS θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας όπως λάμπες οικονομίας, ηλιακά φωτιστικά, φωτοβολταϊκά, φωτιστικά LED, φωτισμός LED, μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας, φωτισμό εξωτερικών χώρων με LED. και πολλά άλλα προϊόντα σχετικά με εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.
  Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας είναι υψηλής ποιότητας και διαθέτουν πιστοποιητικά CE & ISO και ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ PALS.
  Περισσοτερες πληροφοριες στο http://www.pals.gr Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...