0
WESTLAND constructions BV is een uitvoerend bouwbedrijf met passie voor kwaliteitsbouw en heeft kernwaarden die onderscheidend zijn; vert...
WESTLAND constructions BV is een uitvoerend bouwbedrijf met passie voor kwaliteitsbouw en heeft kernwaarden die onderscheidend zijn; vertrouwen (basis voor samenwerking), kwaliteit (levering/verwerking/communicatie/afspraken), ambitie (gedrevenheid, doelgericht) en integriteit (eerlijk en respectvol).
Bouwen en verbouwen op een kwalitatief hoogwaardige wijze met vakkundige timmerlieden in samenwerking met gespecialiseerde bedrijven zoals installatiebedrijf, stucadoorsbedrijf en tegelzettersbedrijf. Kwaliteit en grip op het bouwproces.

Quality Constructing.
Kwaliteit gaat veel verder dan het leveren en zorgvuldig verwerken van hoogwaardige materialen. Kwaliteit staat ook voor de communicatie tussen opdrachtgever, architect en uitvoerend bouwbedrijf. Overleg tijdens het bouwproces en ‘meenemen’ van de opdrachtgever hierin. Uitvoering door betrokken medewerkers en uitvoering conform planning.
Kwaliteitsbouw met persoonlijke aandacht en begeleiding. Dat is Quality Constructing.
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...