165
 • Vi bygger Norge med IT

  6,141 views 2 years ago
  Vi lever i et av verdens rikeste land, og kan lene oss tilbake og være tilfredse. Men i Atea vil vi mer. Vi er spesialister i IT-infrastruktur og ønsker å bruke kompetansen vår til å forme et enda bedre Norge. I nært samarbeid med kundene og partnerne våre skal vi utvikle løsninger som neste generasjon kan være stolte av.

  Vi ønsker blant annet å bidra til mer effektiv læring i skolen. Vi vil styrke politiet og helseomsorgen i deres arbeid og på den måten være med og trygge vår felles velferd. Vi vil gjøre industrien mer konkurransedyktig og gi entreprenører muligheten til å realisere sine drømmer.

  Sammen med kundene våre i hele landet bygger Atea Norge med IT. Hos oss får du et heldekkende tilbud av produkter og tjenester. Vi hjelper deg med hele kjeden, fra design, utvikling og produktforsyning til funksjon og vedlikehold. Gjennom å skape en IT-infrastruktur i verdensklasse er Atea med og legger grunnlaget til et smartere og mer innovativt Norge. Vi har kontorer spredt over hele Norge, og hjelper deg der du er. Show less
  Read more
 • Skole og teknologi Play all

  This item has been hidden
 • Atea Community Play all

  Atea Community; møtestedet for IT-bransjen for deling av innsikt, kompetanse og faglig nettverk
  This item has been hidden
 • Kultur Play all

  This item has been hidden
 • IT-sikkerhet Play all

  IT-sikkerhet er et bredt fagområde som berører alle bedrifter, avdelinger, ansatte, miljøer og løsninger. Atea leverer sikkerhetsløsninger for alle type virksomheter av alle størrelse i hele Norge.
  I dagens trusselbilde vil man aldri kunne være 100 % fri for risiko.
  IT-sikkerhet handler om håndtering av risiko, og man kan spørre seg selv; hvor mye risiko ønsker jeg å bli eksponert for?

  Ateas kompetanse på IT-sikkerhet
  Atea har et stort og landsomspennende nettverk av ansatte med høy kompetanse og en brennende interesse for IT-sikkerhet, med en rekke av verdens ledende sikkerhetsprodusenter i ryggen. Atea kan hjelpe deg med å velge, implementere, overvåke eller drifte sikkerhetsløsningen som passer best for deg, din virksomhet og dine ansatte.

  Kontakt oss på sikkerhet@atea.no eller besøk oss på http://s.atea.no/IT-sikkerhet
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...