1
Solar Watts este producator si importator direct a peste 900 de modele de corpuri de iluminat cu LED pentru interior si exterior. Orice c...
Solar Watts este producator si importator direct a peste 900 de modele de corpuri de iluminat cu LED pentru interior si exterior. Orice corp clasic de iluminat poate fi inlocuit cu unul cu LED (fara nicio alta modificare a lampii/soclului/decupajului deja existente), reducand astfel costul facturii pentru energia electrica cu pana la 80%. Produsele Solar Watts au o durata de viata de 100000 ore de functionare (aproximativ 11 ani), iar garantia oferita este intre 3 si 7 ani. Ledurile utilizate sunt de cea mai buna calitate si eficienta luminoasa. 
Daca aveti un anumit model ce nu se regaseste in catalogul http://www.solarwatts.ro/CatalogSolarwatts.pdf sau doriti anumite caracteristici speciale, ne puteti preciza si putem realiza pe comanda modelul solicitat de dvs. Ne puteti transmite si modelele corpurilor clasice de iluminat pe care doriti sa le schimbati, iar noi va vom sugera corpurile cu LED ce le pot inlocui.
Oricand doriti va putem furniza mostre pentru a ne testa produsele.
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...