38
 • Keii nascholingstraject digibord kleuters ZIENDOENKUNNEN

  392 views 6 years ago
  KEii nascholingstraject ZIEN DOEN KUNNEN
  KEii biedt een uniek opleidingstraject op maat aan, dat de leerkracht of teams ondersteuning biedt bij de inzet van nieuwe media. Het is erop gericht om de nieuwe leermiddelen verantwoord in te zetten tijdens de dagelijkse onderwijspraktijk. De filosofie achter deze scholingsmethode is dat een leerkracht leert door doen volgens het principe ZIEN-DOEN-KUNNEN. Leerkrachten zullen door lesvoorbeeld(en) meer beelden vormen van het gebruik van nieuwe (digitale) leermiddelen om vervolgens dit samen met KEii te kunnen vertalen naar mogelijkheden binnen de verschillende lesdoelen. De leerkracht zal uiteindelijk zelfstandig (en in samenwerking met collega's) onderwijs mbv 1 of meerdere nieuwe (digitale) leermiddelen kunnen arrangeren.
  Een traject waarbij leerrendementen worden behaald door, naast plenaire bijeenkomsten, in de dagelijkse praktijk aan de slag te gaan. Kennis, vaardigheden en visie worden verworven door concreet met de kinderen in de klas te werken. Hierbij zijn we steeds gericht op het bereiken van gebruikersniveaus. We komen hierin altijd tegemoet aan de leraar in zijn rol van autonome professional, door de inbreng van eigen creatieve toepassingsvormen te stimuleren.
  De scholing is in principe 'hard- en software-onafhankelijk' en in elke situatie inzetbaar. Het gaat er in onze aanpak uiteindelijk om wat een leerkracht er mee kan, maar vooral wat hij er dagelijks in zijn klas mee doet!! Hierin gaat de aandacht naast individuele ontwikkelingen ook zeker uit naar de waarde van samenwerking, om uiteindelijk de kans van slagen op schoolniveau te waarborgen.
  Meer informatie: info@keii.nl - www.keii.nl Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...