42
Η ομάδα TheEscapers.gr ξεκίνησε να παίζει σε δωμάτια απόδρασης από το 2014. Έχοντας παίξει πάνω από 120 δωμάτια, η ομάδα η οποία αποτελεί...
Η ομάδα TheEscapers.gr ξεκίνησε να παίζει σε δωμάτια απόδρασης από το 2014. Έχοντας παίξει πάνω από 120 δωμάτια, η ομάδα η οποία αποτελείται από έναν πυρήνα 2+2 ατόμων, ενώ ενίοτε προστίθενται και άλλοι φίλοι ανάλογα με τις ανάγκες των δωματίων, έχει βαλθεί να επισκεφθεί τα δωμάτια και να αποτυπώσει την γνώμη της μέσω της ιστοσελίδας theescapers.gr. Με βάση την βαθμολογία που δίνει ο καθένας από τους 4 TheEscapers, βγαίνουν τα αποτελέσματα για κάθε δωμάτιο, τα οποία και μπορείτε να δείτε εύκολα.

Το “2min Challenge” είναι μια σειρά mini-συνεντεύξεων, με 7 κοινές ερωτήσεις, τις οποίες καλούνται να απαντήσουν οι ιδιοκτήτες συγκεκριμένων δωματίων απόδρασης στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Με αυτόν τον τρόπο, προσπαθούμε να δείξουμε τους ανθρώπους πίσω από τα δωμάτια απόδρασης, ανακαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους! Τα video είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα TheEscapers.gr αλλά και στο κανάλι YouTube TheEscapers.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...