14
 • Golden Earring in Concert

  225 views 9 months ago
  “Golden Earring in Concert‘ is een medley met de bekendste nummers van de legendarische rockformatie Golden Earring. Het is de oudste nog bestaande rockband van Nederland (opgericht in 1961, in eerste instantie onder de naam “The Golden Earrings”) en is zelfs een van de langst bestaande bands ter wereld! Wereldwijd zijn er miljoenen albums verkocht en was er internationaal succes met o.a. de nummers Radar Love, Twilight Zone en When The Lady Smiles. De bandleden Barry Hay, George Kooymans, Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen, vormen al vanaf 1970 de vaste bezetting van Golden Earring en functioneren sindsdien als een geoliede rockmachine.
  Ze zijn zich steeds blijven ontwikkelen en hadden zo bijv. ook weer een opleving met de succesvolle unplugged CD in de jaren ’90, waarna er een totaal nieuwe wereld voor hen open ging: concerten geven in de Nederlandse theaters! Nog steeds speelt de band voor uitverkochte zalen en ondanks de hoge leeftijd van de heren, spelen ze nog altijd even bevlogen als 40 jaar geleden!

  Met veel afwisselende passages en uitdagende partijen voor alle secties van het orkest, zal dit arrangement hopelijk dezelfde energie overbrengen op muzikanten en publiek!
  De volgende nummers zijn onderdeel van deze medley:
  - Twilight Zone (1982)
  - When The Lady Smiles (1984)
  - The Devil Made Me Do It (1982)
  - Radar Love (1973) Show less
  Read more
 • Arrangementen voor Harmonie Play all

  Verrassende arrangementen voor Harmonie bezetting.
  Kijk ook op www.stoffelsmusic.nl
  This item has been hidden
 • Arrangementen voor Fanfare Play all

  Verrassende arrangementen voor Fanfare bezetting.
  Kijk ook op www.stoffelsmusic.nl
  This item has been hidden
 • Kleine Bezetting Play all

  Verrassende arrangementen voor Kleine bezetting.
  Kijk ook op www.stoffelsmusic.nl
  This item has been hidden
 • Arrangementen StoffelsMusic - Diverse orkesten Play all

  Arrangementen van StoffelsMusic uitgevoerd door diverse orkesten. De opnames hebben niet altijd een optimale geluidskwaliteit, maar geven toch wel een indruk van de arrangementen. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...