557
 • Policia e Kosovës - Konkurs 2018

  10,793 views 6 months ago
  Policia e Kosoves
  Sponsored by ICITAP & USA EMBASSY
  Produced by Retina Production
  Directed by Edon Shallci Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  • Kosovo Police - Duration: 16 minutes.

   • 3 months ago
   • 423 views
   Police never die's
  • Policia e Kosovës kërkon vigjilencë dhe kujdes më të shtuar në trafik - Duration: 108 seconds.

   • 3 months ago
   • 724 views
   Prishtinë, 9 korrik 2018

   Referuar gjendjes aktuale në trafikun rrugor, e në veçanti dy aksidenteve të fundit të shkaktuara gjatë vikendit, ku për pasojë fatkeqësisht humbën jetën (6) persona, si d...
  • Lëvizni të sigurt në trafik - Duration: 2 minutes, 23 seconds.

   • 3 months ago
   • 189 views
   THIS IS THE OFFICIAL CHANNEL OF KOSOVO POLICE!
  • Marrëveshja e Mirëkuptimit për patrullime të përbashkëta - Duration: 4 minutes, 34 seconds.

   • 3 months ago
   • 463 views
   Nënshkruhet Marrëveshja e Mirëkuptimit për patrullime të përbashkëta në mes të Policisë së Kosovës dhe Policisë së Shtetit të Shqipërisë

   Prishtinë, 27 qershor 2018

   Me datën 27 qershor 2018, në Le...
  • UD Drejtor i Përgjithëshem i Policisë së Kosovës Z. Naim Rexha - Duration: 6 minutes, 9 seconds.

   • 5 months ago
   • 263 views
   Nën organizimin e Policisë së Kosovës sot filloi konferenca dy ditore rajonale me drejtuesit e policive të shteteve rajonale
  • Mbrojtja intelektuale - Duration: 36 seconds.

   • 5 months ago
   • 816 views
   Mbrojtja intelektuale
  • Kosovo Police - Duration: 31 seconds.

   • 5 months ago
   • 181 views
   THIS IS THE OFFICIAL CHANNEL OF KOSOVO POLICE!
  • Për një jetë të humbur cili është denimi ? - Duration: 31 seconds.

   • 5 months ago
   • 137 views
   Mbroje jeten dhe të tjerët, respekto kufizimin e shpejtësisë! Për një jetë të humbur cili është denimi ? Nr.2
  • Police never Die's - Duration: 18 minutes.

   • 5 months ago
   • 301 views
   Police never Die's -Kosovo Police - Policia e Kosovës
  • PËR NJË JETË TË HUMBUR CILI ËSHTË DENIMI? - Duration: 31 seconds.

   • 5 months ago
   • 58 views
   PËR NJË JETË TË HUMBUR!
   CILI ËSHTË DENIMI?
   DREJTO MJETIN ME PËRGJEGJËSI!
  • MOS I MBYLL SYTË! - Duration: 16 seconds.

   • 5 months ago
   • 78 views
   MOS I MBYLL SYTË!
  • NE ZATVARAJ OC! - Duration: 16 seconds.

   • 5 months ago
   • 37 views
   NE ZATVARAJ OC!
  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...