Cătălin Ivan - IVAN24
0
 • Imn ADN

  56 views 2 weeks ago
  Plecând de la situația politică actuală, de la întelegerea total greșită a adevăratelor clivaje ideologice la nivel european și internațional, de la lipsa de încredere în actualele partide politice care se traspune într-o prezență tot mai scăzută la vot, într-o dezangajare tot mai mare a cetățenilor față de problemele societății și într-o lipsă de reprezentativitate a decidenților politici, ADN propune soluții concrete și o reașezare a dezbaterii politice.

  ADN este un proiect nou pe scena politică, inovator, atât din punct de vedere ideologic, cât și din punct de vedere organizatoric și funcțional, fiind primul proiect politic la nivel european care își propune să reinventeze toate mecanismele interne ale unui partid clasic, tradițional, folosind cele mai noi tehnologii IT.

  Din punct de vedere al ideologiei și al orientării activității politice, ADN își propune să fie de la bun început, asumat, alternativa la tot ce a însemnat clasa politică actuală. Prin urmare, va refuza orice colaborare de tip alianță cu partide care au fost la guvernare din decembrie 1989 până astăzi.

  ADN este cea mai modernă platformă politică, digitalizată, pentru transparentizarea activității și finanțării sale.

  Fondator: europarlamentar Cătălin Ivan. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...