442
 • Deklarata e thjeshtuar e TVSH Video - Duration: 4 minutes, 19 seconds.

  • 2 weeks ago
  • 805 views
 • Ndryshimet e Paketës Fiskale - Duration: 31 seconds.

  • 1 month ago
  • 602 views
  Lehtësim i drejtpërdrejtë për sipërmarrjen në shumë sektorë
 • Plotësimi i Librit të Shitjes - Duration: 2 minutes, 6 seconds.

  • 2 months ago
  • 1,296 views
  Përshendetje! Përmes kësaj video Administrata Tatimore dëshiron të njohë tatimpaguesit e Biznesit të Vogël, të përfshirë në skemën e TVSH-së, lidhur me mënyrën e plotësimit dhe dorëzimit të Librit ...
 • Plotësimi i Librit të Blerjes - Duration: 3 minutes, 32 seconds.

  • 2 months ago
  • 1,919 views
  Përshendetje! Përmes kësaj video Administrata Tatimore dëshiron të njohë tatimpaguesit e Biznesit të Vogël, të përfshirë në skemën e TVSH-së, lidhur me mënyrën e plotësimit dhe dorëzimit të Librit ...
 • Hartimi i inventarit të mallrave gjendje të datës 31 Mars 2018 - Duration: 2 minutes, 34 seconds.

  • 2 months ago
  • 674 views
  Përshëndetje!

  Përmes kësaj video Administrata Tatimore do të njohë tatimpaguesit e Biznesit të Vogël, që janë përfshirë në skemën e TVSH-së, me mënyrën e hartimit të listës së inventarit të mallra...
 • Cmimi Bleta e Arte 2018 - Duration: 104 seconds.

  • 5 months ago
  • 205 views
  Në ceremoninë e ndarjes së çmimeve "Bleta e Artë", Drejtoresha e Përgjithshme e Tatimeve, znj. Vasilika Vjero, u vlerësua me çmimin "Administratorja e Vitit".
 • Biznesi i Vogel ne Skemen e TVSH - Duration: 43 seconds.

  • 5 months ago
  • 201 views
  Trajnime dhe asistence e dedikuar e administrates tatimore per biznesin e vogel
 • E Albania - Duration: 55 seconds.

  • 7 months ago
  • 916 views
 • Sherbimet e albania DPT - Duration: 36 seconds.

  • 9 months ago
  • 537 views
 • Kërkesë për Rimbursim

  Kërkesë për Rimbursim - Duration: 3 minutes, 29 seconds.

  • 3 years ago
  • 3,603 views
  Kërkesë për Rimbursim
 • eFiling im

  eFiling im - Duration: 2 minutes, 44 seconds.

  • 3 years ago
  • 7,554 views
  eFiling im
 • Ndrysho Fjalëkalimin

  Ndrysho Fjalëkalimin - Duration: 89 seconds.

  • 3 years ago
  • 2,172 views
  Ndrysho Fjalëkalimin
 • Çështjet e mia në menu-n eFiling Im te Deklarimit Elektronik

  Çështjet e mia - Duration: 2 minutes, 17 seconds.

  • 3 years ago
  • 3,058 views
  Çështjet e mia në menu-n eFiling Im te Deklarimit Elektronik
 • Përfaqësuesit - Duration: 3 minutes, 12 seconds.

  • 3 years ago
  • 5,804 views
  Përfaqësuesit
 • Librat e shitjes dhe blerjes - Duration: 2 minutes, 56 seconds.

  • 3 years ago
  • 29,755 views
  Librat e shitjes dhe blerjes
 • Ndryshimet e punonjësve - Duration: 4 minutes, 26 seconds.

  • 3 years ago
  • 21,604 views
  Ndryshimet e punonjësve
 • Listëpagesat - Duration: 4 minutes.

  • 3 years ago
  • 29,424 views
  Deklarimi i listëpagesave
 • Deklarimi Elektronik - Duration: 2 minutes, 52 seconds.

  • 3 years ago
  • 33,241 views
  Informim për sistemin e ri të deklarimit elektronik E-Filing
 • Menutë e E-Filing - Duration: 2 minutes, 30 seconds.

  • 3 years ago
  • 11,203 views
  Informim për sistemin e ri të deklarimit elektronik E-Filing
 • Deklarimi - Duration: 3 minutes, 27 seconds.

  • 3 years ago
  • 14,760 views
  Informim për sistemin e ri të deklarimit elektronik E-Filing
 • Korrigjimi - Duration: 2 minutes, 56 seconds.

  • 3 years ago
  • 7,232 views
  Informim për sistemin e ri të deklarimit elektronik E-Filing
 • Kontabiliteti - Duration: 3 minutes, 9 seconds.

  • 3 years ago
  • 16,707 views
  Informim për sistemin e ri të deklarimit elektronik E-Filing
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...