17
 • Ahmet Günes | Der er for stort fokus på talent

  45 views 1 month ago
  Talentudvikling ude i virksomhederne fokuserer for meget på det enkelte talent.

  Men hvis talentet ikke matcher virksomhedens strategi og DNA, så er talentudviklingen ligegyldig.

  For at talentudvikling i en virksomhed giver mening, skal der være en klar kobling mellem talentprogrammet og virksomhedens mål.

  ###
  SUBSCRIBE: https://bit.ly/31mVAXR
  OM MIKKEL SVOLD
  Mikkel Svold er ejer og leder af virksomheden Montanus. Montanus skriver artikler for virksomheder, der lever af deres komplekse og højtspecialiserede viden, men som har svært ved at formidle den i et sprog, der er til at forstå. I baggagen har Mikkel erfaringer fra stillinger som journalist & chefredaktør for studiemagasinet på Handelshøjskolens i Aarhus, projektleder & kommunikationsansvarlig hos analyse- og konsulentvirksomheden MSI Research, stifter og designudvikler i plakatprojektet Kloge Aage og nu iværksætter & leder af tekstvirksomheden Montanus.
  Siden studietiden har Mikkel opsøgt viden om passion, passionerede mennesker og undersøgt passionens dybder: Hvad er forskellen på motivation og passion? Hvad driver passion, og hvorfor er passionerede mennesker dygtigere end motiverede mennesker? Mikkels egen passion er uden tvivl læring. At lære nye, komplicerede ting – gerne nørdede og nicheprægede – for det er selve udfordringen i at bryde sin hjerne omkring et nyt emne, der tænder Mikkels ild. Heldigvis omgiver Mikkel sig med nørder. Passionerede nørder, der mestrer deres erhverv, og lægger sig i den absolut bedste ende af spektret inde for deres metier. I interview-serien “Inspiration fra en Mester” er det disse mennesker, Mikkel vil have du skal møde.
  ###
  CONNECT MED MIKKEL SVOLD
  Besøg Mikkel Svolds BLOG: https://mikkelsvold.dk
  Besøg Montanus’ HJEMMESIDE: https://montanus.co
  Forbind med Mikkel Svold på LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in...
  Hør podcasten på SoundCloud: https://soundcloud.com/mikk...
  ### Show less
  Read more
 • Inspiration fra en Mester Play all

  "Inspiration fra en Mester" er en interviewserie, hvor Mikkel Svold taler med en række megadygtige mennesker, der brænder det, de laver.

  I serien kommer vi omkring både passion, læring, vaner, og hvordan man dygtiggør sig inden for netop mine eksperters felter.

  Mikkel Svold snakker med mange forskellige mennesker, og du vil møde både talentudviklinger, netværksguruer, konfliktmæglere og kreative mennesker. Alle udvalgt fordi de er vanvittigt dygtige, og fordi de brænder for deres fag.
  This item has been hidden
 • Tankestreger Play all

  Tankestreger. Genistreger. Guldkorn.

  Et udpluk af inspirerende indsigter og geniale godbidder fra passionerede personer.

  De små klip er et udpluk fra forskellige samtaler, Mikkel Svold har haft med dygtige professionelle i sit netværk.

  ---

  Subscribe: https://bit.ly/31mVAXR

  ---

  OM MIKKEL SVOLD
  Mikkel Svold er ejer og leder af virksomheden Montanus (https://montanus.co).

  Montanus skriver artikler for virksomheder, der lever af deres komplekse og højtspecialiserede viden, men som har svært ved at formidle den i et sprog, der er til at forstå.

  MIKKELS ERFARING
  I baggagen har Mikkel erfaringer fra stillinger som chefredaktør for studiemagasinet på Aarhus School of Business & Social Sciences, projektleder & kommunikationsansvarlig hos analyse- og konsulentvirksomheden MSI Research, stifter og designudvikler i plakatprojektet Kloge Aage og nu iværksætter & leder af tekstvirksomheden Montanus.

  Hvis du er interesseret i den fulde bio, så kig forbi Mikkels Linkedin-profil. Det er her, han er mest aktiv.

  ---

  Connect på LINKEDIN: https://bit.ly/2PsrrDU
  Besøg BLOGGEN: https://mikkelsvold.dk
  Besøg MONTANUS: https://montanus.co
  Hør podcasten: https://bit.ly/2poAfAd

  ---
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...