282
 • ENIGMA | SEIZOEN 1 | TRAILER

  666 views 4 months ago
  In ENIGMA gaan veertien kandidaten het avontuur van hun leven aan in een bloedstollend psychologisch doolhof. Strategie, leugen en waarheid zijn daarbij hun sterkste wapens. Weten zij de opdrachten succesvol te doorstaan? Dan komen ze dichter bij de identiteit van hun duopartner. Welk duo weet elkaar te vinden en zo de kans op een finaleplek te vergroten?

  Welk duo het strijdtoneel moet verlaten, wordt bepaald bij het opmaken van de Balans. Iedere kandidaat spreidt daarbij zijn in die aflevering verdiende geld in gelijke delen over de medekandidaten die mogelijk tot zijn duo behoren. Verdiende je 1000 euro, maar twijfel je over vier mogelijke duopartners, dan stop je 200 euro in je eigen kluis en in die van de vier anderen. Hoe zekerder je van je zaak bent, hoe meer geld je als duo overhoudt. Het duo dat samen het minste geld in de kluizen heeft na het opmaken van de Balans, valt af.

  ENIGMA is een reality spelprogramma dat bedacht is door Sander van Hirtum. Het project wordt volledig op non-profitbasis georganiseerd en is grotendeels afhankelijk van sponsoring.

  SOCIAL MEDIA
  Website: www.enigmatv.nl
  Instagram: www.instagram.com/enigma.nl
  Facebook: www.facebook.com/ENIGMATV.nl
  (Gebruik de officiële hashtag #enigmanl)

  MET DANK AAN
  Bob van der Houven van Bobsound, Escaping Breda en Scouting Balmoral in Apeldoorn

  Noralie Alaerts, David Albers, Bas Baks, Marina Brouwer, Josse Hoenen, Jens Horbach, Angela van Hout, Jordy Marijnissen, Mark Puppels, Tiffany Ramos Silva, Jorn Schalkwijk, Dylan Slim, Lucas Teeven, Samuel de Zeeuw

  Sander van Hirtum, Marvick Lentz, Sam de Man, Ramon Theunisse, Luuk van de Ven, Heleen Verheijden, Koen Vogels Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...