2
Scarabees bvba is een clean tech start-up, gevestigd in Corda Campus te Hasselt en is fabrikant van smartphone&tablet batterij oplaadsyst...
Scarabees bvba is een clean tech start-up, gevestigd in Corda Campus te Hasselt en is fabrikant van smartphone&tablet batterij oplaadsystemen. Momenteel vermarkten we twee producten:

- De "QiLite" is tegelijkertijd een charger en een sfeervol lichtpunt dat in elk thuis- of kantoorinterieur past. Met deze strak vormgegeven "QiLite" kan je tegelijkertijd 4 smartphones opladen, ook draadloos.
- De "QiSola" is de grote broer en is een uit gerecycleerd aluminium vervaardigd streetware product dat zorgt voor een gratise oplaadservice in pleinen, parken, centra, shoppingcentra e.d. De "QiSola" bestaat in een buiten- en binnenversie en kan geleverd worden met een Local Based Advertising zone zodat je niet alleen kan "chargen" maar daarna ook met een volle batterij zorgeloos kan free-wifiën en kennis maken met nuttige info over jouw stad of gemeente en ingaan op promo's van lokale winkelpunten.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...