29
Tukilinjan YouTube-kanava on osa Tukilinja-lehden journalistista sisältöä. Tukilinja on vammaisten ja toimintarajoitteisten ihmisten tasa...
Tukilinjan YouTube-kanava on osa Tukilinja-lehden journalistista sisältöä. Tukilinja on vammaisten ja toimintarajoitteisten ihmisten tasa-arvoa edistävä aikakauslehti, jonka tuotolla jaetaan apurahoja. Vuonna 1996 perustettu lehti seuraa yhteiskunnan kehitystä niiden kansalaisten näkökulmasta, joiden toimintakykyä vamma tai pitkäaikainen sairaus rajoittaa. 

Kanavalla julkaistaan videoita lehden tukikohteista sekä lehden toimitustyön yhteydessä kuvattuja videotallenteita vammaisalan mielenkiintoisista tapahtumista ja ihmisistä. Kanavalla voidaan julkaista myös lukijoiden omia videotallenteita, joita voi tarjota Tukilinjaan (toimitus@tukilinja.fi).

Tukilinjaa julkaisee Vammaisten koulutuksen ja työllistymisen tuki ry. Se tukee vamman tai pitkäaikaisssairauden vuoksi osatyökykyisiä ihmisiä antamalla heille apurahoja opintoja, työllistymistä ja toimintamahdollisuuksia edistäviin hankkeisiin ja apuvälineisiin. (www.tukilinja.fi)
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...