7
HSVB staat voor Harener Sport Vereniging Basketball. De vereniging telt ongeveer 150 leden, waarvan 70 % jonger dan 18 jaar is. Er zijn d...
HSVB staat voor Harener Sport Vereniging Basketball. De vereniging telt ongeveer 150 leden, waarvan 70 % jonger dan 18 jaar is. Er zijn drie soorten teams: de rolstoelbasketballers (1 team), de recreanten (2 teams) en de competitiespelende teams (8 teams). Speciale aandacht krijgen de jongste leden, jongens en meisjes van 7-11 jaar, met hun eigen Peanutcompetitie (teams van 3 spelers, lage basket).

HSVB wil zo breed mogelijk en op een zo hoog mogelijk niveau de basketbalsport beoefenen, waarbij de continuïteit zowel op sportief als bestuurlijk niveau voor een lange termijn wordt gewaarborgd. Sportief, sociaal, familiaal, respect en samenwerking zijn de kernbegrippen die centraal staan. Aan de hand van deze kernbegrippen moet HSVB een sportief anker in de regio worden dat als voorbeeldfunctie voor deze regio kan dienen. HSVB wil een gecoördineerde doorstroming creëren vanuit de jeugd, tot en met de senioren voor alle niveaus.
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...