• Camp de rugby amb homologació WRF i edifici d'equipaments

  1,134 views 2 months ago
  PROJECTE

  Construint el camp de gespa artificial amb certificació World Rugby Federation i l'edifici d'equipaments.

  EMPRESA

  URCOTEX I S.L.U.., som la quarta generació d’una empresa familiar dedicada a la construcció que inicia la seva activitad en la segona dècada del segle passat amb el nom de CASIMIR SALA CALMET. Posteriorment segueix amb el nom de “HIJOS DE CASIMIR SALA”. L’any 1935 realitza la seva activitat amb el nom de “ESTEBAN SALA I VILÁ, CONSTRUCTOR DE OBRAS”.

  L’any 1985 per jubilació del president del Consell d’Administració s’integran els seus fills, constituent la nova societat URCOTEX I S.L. seguint amb els mateixos criteris de solvència, responsabilitat I treball ben fet.

  Realitzem tot tipus de treballs: construccions civils, obra pública i restauració monumental, on som empresa de referència.

  A URCOTEX disposem d’un ampli equip de professionals format per Enginyer de Camins, Canals i Ports, Enginyer Industrial, Enginyer Químic, Arquitectes Superiors, Arquitectes Tècnics, Enginyer Tècnic de Minas, Enginyer Tècnic de Telecomunicacions, Licenciat en Dret, administratius i personal d’obra amb formació continua i amb una gran capacitació.

  Aquest equip humà conjuntament amb un ampli parc de maquinària pròpia fa possible portar a bon terme I amb exit les obres que ens són encarregades.

  RECONOIXEMENT

  URCOTEX I. S.L.U. es dedica a la construcció d’edificis industrials, vivendas, obres públiques, enderrocs I obres de restauració i rehabilitació del Patrimoni Monumental.

  En aquesta rama de la construcció, conta amb personal especialieste ramo de la construcción, disposa de personal especialitzat I el resultat de la seva actuació es reflexa en les obres executades que han obtingut les següents distincions:

  Premi FAD d´Arquitectura 1987 d’Arquitectura 1987 per la Restauració de l’escola de Pintura Mural a Sant Sadurní d’Anoia. Barcelona. Garcés-Soria, Arquitectes..

  Premi REHABITEC 1996 per la Restauració de les Cubertas de la Basílica de Montserrat. Arcadi Pla Masmiquel, Arquitecte.

  Premi BONAPLATA de Restauració d´Arquitectura Industrial 1998, per la Restauració de la Biblioteca Popular Sant Antoni Mª Claret a l’antigua fàbrica tèxtil de la Casa Torres Amat a Sallent. Barcelona. Batlle-Roig, Arquitectes.

  Premi de la 1ª Bienal d’Arquitectura de les Comarques Centrals otorgat pel col.legi d’Arquitectes de Catalunya per la restauració de la Biblioteca Popular Sant Antoni Mª Claret a l’antiga fàbrica tèxtil de la Casa Torres Amat. Sallent. Barcelona. Batlle-Roig, Arquitectes.

  Premi de la 2ª Bienal d’Arquitectura de les Comarques Centrals otorgat pel col.legi d’arquitectes de Catalunya per la Restauració del Pabelló de Suècia de l’Exposició Universal de 1929, en el Pla de l’Alemany. Berga. Barcelona. Gerard García-Ventosa, Arquitecte.

  Premi de la 3ª Bienal d’Arquitectura de las Comarques Centrals otorgat pel col.legi d’Arquitectes de Catalunya per la Restauració del Pont de Periques, Puig-Reig (Berguedà). Barcelona. Antoni i Josep Lluís González Moreno-Navarro i Albert Casals Balagué, Arquitectes i Restauració de la Torre del Castell de Coaner, Sant Mateu de Bages (Bages) Antoni González Moreno-Navarro, Arquitecte.

  Obres seleccionades pel concurs d’Arquitectura “EBRE 2000”:
  o Capella de la Cinta. Tortosa. Josep Lluís y Alfons Llorca, Arquitectes.
  o Murallas del Castell de la Suda. Tortosa. Josep Lluís i Alfons Llorca, Arquitectes.
  o Claustre de la Catedral de Tortosa. Josep Lluís i Alfons Llorca, Arquitectes.
  o Cuberta de la Catedral de Tortosa. Josep Lluís i Alfons Llorca, Arquitectes.

  Finalista del Premi “DÉCADA” (2004)

  Menció Honorífica en “OBRAS DE REHABILITACIÓN” de la II Mostra d’Arquitectura de las Terras de Lleida (2004-2006) per la Restauració de la Capella dels Requesens de la Seu Vella de Lleida. Jaume Fresquet Folch i Xavier J. Rodríguez Padilla, Arquitectes.

  Seleccionada entre las 7 millors obras a la categoria Obra de Restauració, Rehabilitació i Reforma de la Bienal d’Arquitectura del Vallèsper la restauració de l’Esglèsia de Sant Miquel de Terrassa. Direcció General del Patrimoni Cultural. Alfred Pastor Mongrell, Arquitecte. Jordi Rigol Ripoll, Arquitecte Tècnic.

  Obras seleccionades per “Premios Cataluña Construcción 2009”:
  o “Restauració del Claustre del Castell de Cardona I el seu entorn”. Xavier Guitart.
  o “Rehabilitació de la Masia del Castillo de Vacarisses”. Xavier Guitart.
  Obra finalista per “Premios Cataluña Construcción 2009”:
  o Masia de Can Ginestar a Sant Just Desvern”. Xavier Guitart.
  Obres restaurades que han sigut declaradas patrimoni de la humanitat per la UNESCO:
  o Esglèsia de la Colonia Güell d’Antoni Gaudí
  o Palau Güell de Barcelona d’Antoni Gaudí Show less
  Read more
 • Liked videos Play all

  This item has been hidden
 • Rehabilitació edifici d'habitatges i oficines GIRONA 34 Play all

  This item has been hidden
 • Rehabilitació de Casa Burés

  • Rehabilitació de la Casa Burés - Duration: 5 minutes, 21 seconds.

   • 2 months ago
   • 42 views
   URCOTEX Restaura: Moltes felicitats a totes les candidatures premiades. Aquest any novament estem d’enhorabona, ja que, dues obres emblemàtiques en les que hem tingut la gran satisfacció i l’orgu...
  This item has been hidden
 • Camp de rugby amb homologació World Rugby Federation Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...