2,785
  • Jadi Ahli Mahersaham PERCUMA

    637 views 3 months ago
    Anda minat nak belajar saham tapi tak tahu nak mula? Nak Join kelas pulak banyak yang mahal-mahal. Jadi ramai yang buat konklusi yang saham ni untuk orang kaya-kaya je.

    Padahal banyak je cara nak belajar saham dengan murah bahkan boleh belajar secara PERCUMA!

    Sertai kami di mahersaham.com.
    Website kami ini bercerita segala yang berkaitan dengan saham. Asas saham, kajian tentang saham, cara pemilihan kaunter, cadangan syarikat untuk dibeli, dan macam-macam lagi. Senang cerita, website kami ini cuba untuk menyelesaikan segala permasalahan yang berkaitan dengan saham!

    Sudah hampir 6000 ahli yang sudah menyertai kami(ketika ini) dan jumlah ini akan sentiasa meningkat. InsyaAllah.

    Anda boleh jadi ahli secara PERCUMA dengan menekan link ini. (https://www.mahersaham.com/......)
    Atau sertai Group Telegram PERCUMA kami.
    (https://t.me/mahersaham) Show less
    Read more
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
  • Asas Saham Play all

    Bagi pelabur yang baru berjinak-jinak dalam dunia saham, anda dinasihatkan untuk tidak terus terjun secara melulu dalam bidang ini. Ada beberapa ilmu asas yang wajib anda tahu sebelum memasuki dunia saham. Playlist ini wajib untuk anda hadami.
    This item has been hidden
  • Technical Analysis Play all

    Mungkin anda dah tahu asas dalam saham. Ilmu analisa teknikal ini adalah perkara yang anda wajib tahu sebelum membeli sesuatu pegangan.
    This item has been hidden
  • This item has been hidden
  • Belajar Saham Play all

    This item has been hidden
  • Testimoni Mahersaham Play all

    This item has been hidden
  • Popular uploads Play all

    • Cara Mudah Trade Saham Online Guna Smartphone - Duration: 5 minutes, 34 seconds.

      • 1 year ago
      • 19,766 views
      Dalam video ini saya cerita bagaimana anda boleh guna smartphone.
      Gunakan teknologi yang ada untuk anda jana kekayaan anda.
      .
      Saya juga cerita berkaitan 'market depth' - introduction untuk orderfl...
    • Analisis Saham guna apps Stockhunter - Duration: 14 minutes.

      • 1 year ago
      • 17,615 views
    • Kos-kos Jual Beli Saham di Bursa Malaysia - Duration: 16 minutes.

      • 2 years ago
      • 15,721 views
      Penerangan tentang kos dalam saham yang tak ramai orang tahu dan cara mudah kira breakeven price
    • Promo Starter Pack Mahersaham - Duration: 26 seconds.

      • 7 months ago
      • 10,914 views
      Dalam pekej Starter Pack, kami ajarkan dari segala yang diperlukan dari pembukaan akaun saham sehingga cara memilih, membeli dan menjual kaunter yang berpotensi memberi keuntungan. Tidak ketinggala...
    • Pelaburan Unit Trust - Duration: 7 minutes, 11 seconds.

      • 2 years ago
      • 7,887 views
    • Online Video Coaching Promo - Duration: 12 minutes.

      • 1 year ago
      • 3,607 views
      Table of Contents:

      00:00 - Introduction
      00:00 - Online Video Coaching
      00:22 - Sejarah
      00:23 - Sejarah
      02:26 - Apa Yang Anda Akan Peroleh?
      02:27 - Apa Yang Anda Akan Peroleh?
      02:42 - Sejar...
    • Belajar Technical Analysis - Indicator MACD - Duration: 5 minutes, 21 seconds.

      • 6 months ago
      • 3,352 views
      Terdapat banyak indicator yang digunakan dalam pasaran saham untuk menentukan support, resistance, buy signal dan sell signal.

      Pada kali ini, kami sediakan video khas untuk menerangkan penggunaan ...
    • Mahersaham Dashboard - Cara mudah pilih kaunter - Duration: 19 minutes.

      • 6 months ago
      • 2,867 views
      Memperkenalkan... MAHERSAHAM DASHBOARD!

      Satu interface yang sangat membantu anda untuk membuat keputusan memilih Kaunter yang berpotensi untuk FLY!

      Dan yang paling penting, ianya PERCUMA!!

      Nak t...
    • Belajar Analisa Teknikal - Ichimoku Kinko Hyo - Duration: 7 minutes, 28 seconds.

      • 5 months ago
      • 2,776 views
      Ichimoku Kinko Hyo ialah carta imbangan seimbas pandang (once glance chart)

      Penciptanya ialah Goichi Hosoda (Jepun)

      Tiga Jenis Analisa dalam indikator ini :

      Unjuran Harga masa hadapan (price pro...
    • Apakah Hari yang Terbaik untuk trade? - Duration: 8 minutes, 26 seconds.

      • 6 months ago
      • 2,465 views
      Satu pembongkaran rahsia yang ramai pelabur saham tidak ketahui akan didedahkan dalam video ini!
      Lepas anda tonton video ini, anda akan trade dengan lebih berfakta dan berpengetahuan. Anda akan tah...
    • Macam mana nak baca fast quote? - Duration: 4 minutes, 36 seconds.

      • 1 year ago
      • 2,004 views
      Ini adalah salah satu usaha memahami platform dan asas kepada orderflow analysis
    • Belajar Analisa Teknikal - RSI - Duration: 4 minutes, 24 seconds.

      • 5 months ago
      • 1,965 views
      Indikator Relative Strength Index (RSI)

      Default setting ialah 14, iaitu perkiraan selama 14 hari.
      Angka bawah 30 menunjukkan harga telah mencapai Oversold.
      Angka atas 30 menunjukkan harga telah Ov...
    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...