8
Slump Catering & Events is 'wereldberoemd' in noord -en midden Nederland. Als cateraar willen wij in alle behoeften voorzien bij het orga...
Slump Catering & Events is 'wereldberoemd' in noord -en midden Nederland. Als cateraar willen wij in alle behoeften voorzien bij het organiseren van feesten, partijen en evenementen. Op wat voor wijze dan ook, op welke locatie dan ook.. Niets is ons te gek! 
Door onze heldere werkwijze, een breed en compleet assortiment en een juiste prijs en kwaliteitsverhouding zetten we ons ook buiten de vertrouwde Noordoostpolder steeds vaker op de kaart. Onze klanten zien ons als ideale feestpartner doordat wij kwaliteit leveren.
 
Ons enthousiaste team biedt u de service die nodig is. Door met zorg aan onze gerechten te werken zijn deze van de hoogste kwaliteit. Onze HACCP-certificering garandeert een bewuste omgang met het assortiment en geeft garantie voor kwaliteit en veiligheid. De goede prijs- en kwaliteitsverhouding trekt onze klanten aan. Door steeds te vernieuwen en onze processen zo goed mogelijk te optimaliseren zijn wij in staat om te groeien. Dat doen wij graag met u!
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...