24
Добродојдовте на Официјалниот канал на Јавното претпријатие Службен весник на Република Македонија...
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • This item has been hidden
 • Liked videos

  • Нотарите и извршителите електронски поврзани .... - Duration: 76 seconds.

   • 5 years ago
   • 83 views
   "Јавното претпријатије Службен весник на Република Македонија воспостави електронската соработка со нотарските служби и со извршителите.
   Службениот весник огласите на нотарите и извршителите ќе мож...
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...