Obrazovna grupa Zrinski
42
 • Obrazovna grupa Zrinski

  438 views 5 years ago
  Članice Obrazovne grupe Zrinski svojim programima omogućuju stjecanje najnovijih teorijskih i praktičnih znanja i vještina iz područja poduzetništva, nužna za samostalno upravljanje mikro, malim i srednjim poduzećima. Kvalitetu rada članica „Zrinski" obrazovne grupe potvrđuje i posjed ISO 9000:2008 certifikata kvalitete.

  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski od ove školske godine, uz program za zvanje Ekonomist, upisuje učenike i u dva nova programa: Ekonomska gimnazija i Opća gimnazija -- dvojezični program na hrvatskom i engleskom jeziku. „Katarina Zrinski", škola sa šesnaestogodišnjim iskustvom je začetnica programa za edukaciju predmeta Poslovanje vježbovne tvrtke kroz koji razvija specifičan pristup osposobljavanja učenika aktivnim metodama učenja i poučavanja. Višetjedno učenje poslovnih stranih jezika u inozemstvu, suradnja s partner školama diljem Europe te sudjelovanje na međunarodnim sajmovima sastavni je dio obrazovanja učenika.
  „Katarina Zrinski" je partner škola Vijeća za ekonomsko obrazovanje (CEE, SAD) u Europi, a djeluje i kao Posrednik za povremeni rad redovitih učenika (Učenički servis).
  Specijalistički diplomski stručni studij „Management malih i srednjih poduzeća" je kvalitativan nastavak stručnog studija „Ekonomija poduzetništva" koji provodi Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski. Jedinstvenost programa stručnog studija „Ekonomija poduzetništva" očituje se u sinergiji teorije i prakse, a okosnicu čini predmet Integralno upravljanje poduzećem. U sklopu spomenutog predmeta studenti već na prvoj godini studija osnivaju vlastito poduzeće u okviru Studentskog poduzetničkog inkubatora, koje po završetku studija može ostati u njihovom vlasništvu, bez naknade. Programom specijalističkog studija „Management malih i srednjih poduzeća", u trajanju od dvije godine, studenti stječu daljnje poduzetničke kompetencije te se specijaliziraju u vještinama vođenja, komunikacije ali i razumijevanja poslovno - ekonomskih procesa. Nastava se izvoditi interaktivno s pretežno projektnim oblikom nastave.
  U suradnji s Bennett Business School iz Londona, Visoka škola N.Š.Zrinski upisuje studente i u MBA poslijediplomske studije MBA in Project Management i MBA in Management Consulting.
  Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski nudi moderne programe, suvremeni pristup obrazovanju namijenjen svima koji se žele prekvalificirati, dodatno obrazovati, usvojiti nove vještine i usavršiti stare. Učilište posjeduje certifikat za izradu obrazovnih programa prema zahtjevima tržišta.
  Više o programima obrazovanja Obrazovne grupe Zrinski, potražite na www.zrinski.org. Show less
  Read more
 • Poslovni izazov 2014 Play all

  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...