R-Go Tools Nederlands
1
 • Tabletstandaards

  Gebruikt u de tablet twee uur per dag of langer? Dan is een tabletstandaard van groot belang. Met een tabletstandaard en een los toetsenbord kunt u ergonomisch werken en voorkomt u nek- en schouderklachten.

  http://www.r-go-tools.com/nl/42-tabletstandaards
  This item has been hidden
 • Laptopstandaards Play all

  Intensief laptopgebruik kan snel leiden tot lichamelijke klachten. Om klachten te voorkomen, wordt geadviseerd om maximaal 2 uur per dag met uw laptop te werken. Met gebruik van een laptopstandaard en los toetsenbord en muis kunt u het beeldscherm op de juiste hoogte instellen. Zo creëert u een ergonomische werkplek en kunt u overbelasting van het lichaam voorkomen. R-Go Tools ontwikkelt laptopstandaards voor een vaste werkplek en flexibele werkplek. U kunt de standaards eenvoudig meenemen.

  http://www.r-go-tools.com/nl/36-laptopstandaards
  This item has been hidden
 • Documenthouders Play all

  Moet u regelmatig van documenten naar uw scherm kijken tijdens beeldschermwerk? Met gebruik van een documenthouder creëert u een ergonomische werkhouding. U kunt uw documenten in een rechte lijn tussen uw toetsenbord en het beeldscherm in plaatsen. Zo vermindert u de belasting op uw wervels en uw nek- en schouderspieren.

  http://www.r-go-tools.com/nl/37-documenthouders
  This item has been hidden
 • Ergonomische toetsenborden Play all

  Met een ergonomisch toetsenbord voorkomt u computergerelateerde klachten zoals RSI. De vorm van het toetsenbord bepaalt uw werkhouding. Het is belangrijk dat u in een ontspannen en natuurlijke houding kunt typen. Bent u rechtshandig? Gebruik dan een toetsenbord zonder numeriek deel (compact toetsenbord) of waarbij deze aan de linkerzijde is geplaatst. Zo hoeft u niet opzij te reiken naar de muis. Een gesplitst toetsenbord zorgt voor een natuurlijke en ontspannen werkhouding met rechte polsen.

  http://www.r-go-tools.com/nl/38-ergonomische-toetsenborden
  This item has been hidden
 • Monitorstandaards Play all

  Heeft u een monitor die u niet in hoogte kunt verstellen? Dan is een monitorstandaard dé oplossing. Met een monitorstandaard kunt u het beeldscherm eenvoudig op de juiste hoogte instellen, waarbij de bovenkant van het beeldscherm op ooghoogte staat. Hierdoor zult u automatisch een rechte werkhouding aannemen en is de stand van uw hoofd en nek natuurlijk en ontspannen.

  http://www.r-go-tools.com/nl/40-monitorstandaards
  This item has been hidden
 • Ergonomische muizen Play all

  Als u intensief met de muis werkt, loopt u kans op gezondheidsklachten zoals RSI of CANS. Door repeterende bewegingen kunnen kleine spieren en pezen overbelast raken. En daarnaast vermindert het gebrek aan beweging de doorbloeding vanuit uw nek en schouders. Bij het bedienen van een standaard muis heeft uw hand een onnatuurlijke stand (naar binnen gedraaid) en maakt u kleine, belastende bewegingen vanuit de pols. Dit kan leiden tot overbelasting. Daarom wordt bij intensief muisgebruik geadviseerd om te kiezen voor een ergonomische muis.

  http://www.r-go-tools.com/nl/39-ergonomische-muizen
  This item has been hidden
 • Andere talen

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...