21
Matriu és un #laboratori de #democràcia viva. Oferim #formacions, #acompanyament, #recerca i creació de materials, amb la finalitat d’aco...
Matriu és un #laboratori de #democràcia viva. Oferim #formacions, #acompanyament, #recerca i creació de materials, amb la finalitat d’aconseguir que persones i grups, esdevinguin agents actius en la construcció de relacions i formes d’organització conscients i respectuoses. 

Enfoquem l’apoderament a través dels processos de presa de consciència sobre la #diversitat i la distribució de poder existent; i a partir de la transformació de conflictes i l'establiment de mecanismes de diàleg i #comunicació, útils. Fem servir la mirada dels feminismes per abordar la complexitat d’aquestes relacions i les seves múltiples dimensions: emocions, experiències, somnis, posicionaments, coneixements, creences.

Per tant, apostem per la cerca de nous imaginaris polítics i noves formes d’organitzar-nos col·lectivament, tenint especialment en compte, compte la centralitat de les #cures, perquè les vides que vivim siguin #dignes i #sostenibles.

Més info: www.matriu.org / twitter: @matriu_
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...