5
O mica spatula, o tavita, un desen pre-taiat, fantezie, creativitate si mici doze de nisip colorat , iata ingredientele care asigura dist...
O mica spatula, o tavita, un desen pre-taiat, fantezie, creativitate si mici doze de nisip colorat , iata ingredientele care asigura distractia in lumea "Sabbiarelli", un nou joc creat de "Ferrari Granulati" , societate din Verona care se ocupa de peste 25 ani cu prelucrarea celor mai prestigioase marci de marmura italiana.
Plecand de la un element natural si simplu cum este nisipul alb obtinut din marmura de Carrara , transformat apoi cu ajutorul colorantilor eco-compatibili, ia nastere curcubeul de culori,  cu ajutorul carora, copiii vor putea crea desene originale cu un efect incredibil de stralucitor.
"Sabbiarelli" este un joc simplu, se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3- 12 ani, stimuleaza creativitatea dand frau liber fanteziei in realizarea cat mai multor combinatii de culori .
"Sabbiarelli" este un joc didactic in care contactul direct cu nisipul implica un aspect educativ si formativ privind contactul cu mediul inconjurator.
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...