Center for Holdspil og Sundhed
15
 • CHS præsentation

  349 views 1 year ago
  Få et indblik i hverdagen på Center for Holdspil og Sundhed og bliv klogere på, hvad det er vi laver og det vi kan tilbyde dig, din institution, virksomhed, forening eller dit fællesskab.

  Holdspil er fællesskab, samhørighed og leg
  Det ved vi, for vi har undersøgt det gennem 5 års forskning.

  Center for Holdspil og Sundhed har med markante resultater for alle aldersgrupper slået fast, at holdspilsaktiviteter, vi dyrker sammen med andre, har betydelige positive effekter i forhold til mental, fysisk og social sundhed.

  Dermed bidrager holdspillet til at løse en lang række samfundsmæssige udfordringer - nu og i fremtiden.

  Vi er optagede af danskernes sundhed og trivsel. Det er det, der hver dag driver os som forskere, rådgivere og kommunikatører. Vi arbejder for, at holdspil med små justeringer passer til den enkelte deltager og målgruppe. Dermed skal alle kunne være med og have lyst til at være med også næste gang og næste gang igen. På den måde skaber vi varigt fællesskab, glæde og sundhed for danskerne.

  Vi arbejder med udgangspunkt i tværfaglig forskning i holdspil. Som forskere og rådgivere bidrager vi til at kommuner, organisationer og foreninger kan få den bedste vejledning i hvordan deres borgere, medarbejdere og medlemmer får det bedre ved hjælp af holdspil.

  Motion skal være en del af danskernes hverdag. Ikke en sur pligt, men en social og sjov aktivitet, der skaber livsglæde, styrke og naturligvis venskaber.

  Center for Holdspil og Sundhed har eksisteret siden 2012 og er støttet af Nordea-fonden. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...