70
 • Min nya serie - Idag om ett år

  379 views 1 year ago
  Denna videon är första videon i min nya serie "Idag om ett år", Inspirationen till detta fick jag utav SVT's serie med samma namn.
  Dessa videos kommer att publiceras varje söndag.
  Bloggen: http://saraellstrom.vimedba...
  Instagram: saraellstrom.se / lovestoriesbySara
  Vloggar med: Olympus Pen Pl-7
  Annars filmar jag med: Nikon D7000
  Music from : http://www.epidemicsound.com/


  Är det första gången du kikar på ett av mina klipp? Isåfall varmt välkommen! Här får du följa mig, Sara, och min lilla familj som består av mig, Peter & Noah (född i oktober 2015). Vi bor i en marklägenhet mitt i Skåne (alltså inte särskilt spännande) och har en liten kise vid namn Caspian. Jag är en sån där klassisk chicster, gillar märkesväskor lika mycket som jag gillar Second Hand, Inredning och DIY. Är utbildad makeupstylist & nageltekolog, fotograferar diverse tillställningar då och då. Är kreativ ut till fingerspetsarna och älskar att skapa. Är även en riktig crime-nörd och har för mycket spring i benen vilket leder till många äventyr.

  Noah är en glad liten grabb, antagligen världens sötaste unge (inte alls partiskt). Han är en prematur-bebis, född i vecka 31+4 genom akut kejsarsnitt.


  På kanalen kommer mest jag och Noah att synas, då Peter är lite kameraskygg. Ni kommer kunna se både vardagsvloggar, sminkvideos, DIY’s, redigeringstips, diverse familjerelaterade saker och annat smått och gott!

  Missa inte bloggen vetja! http://saraellstrom.vimedba...
  Får du ändå inte nog hittar du mig så finns jag även på Instagram: saraellstrom.se Show less
  Read more
 • Idag om ett år Play all

  This item has been hidden
 • Vloggar 2017 Play all

  This item has been hidden
 • Glossyboxar Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...