1.31K
 • Bemutatkozik a Nagykeró

  784 views 1 year ago
  A Nagykeró blog és vlog szerkesztői vagyunk és teljesen rendszertelen időközönként futball elemzéseket hozunk nektek.

  Néhány éve dolgozunk futball elemzőként, illetve játékosmegfigyelőként. Elsősorban a 15-20 nagyobb európai és néhány tengerentúli bajnokság küzdelmeit követjük figyelemmel. Az évek alatt alatt összegyűlt bennünk némi tudás és tapasztalat, ezért megpróbáljuk a blogon cikkeinkkel, illetve a vlogon videó formában elétek tárni észrevételeinket.

  Írásainkkal, fordításainkkal és videóinkkal szeretnénk néhány érdekes összefüggésre, tehetséges játékosra, új taktikai- vagy elemzői trendre felhívni a figyelmet. Erőforrásaink korlátozottak, de a célunk az, hogy mindez ne látszódjék meg egy-egy munkánkkal kapcsolatban. Igyekszünk kizárólag olyan elemzéseket közölni, amelyekbe kellő mennyiségű energiát fektettünk.

  Céljaink között szerepel a magyar futballal kapcsolatos diskurzus bővítése, a külföldi trendek megismertetése. Szeretnénk, ha azok a trendek, amelyek alakítják napjaink labdarúgását, itthon is minél több emberhez eljutnának és értő fülekre találnának. A nemzetközi futballal kapcsolatos tapasztalatainkat pedig minél szélesebb körrel szeretnénk megismertetni, ezzel is tágítva a hazai labdarúgással kapcsolatban állók látókörét.

  Ha most vagy itt először és a későbbiekben is szeretnél foci elemzős videókat látni tőlünk, iratkozz fel, hogy egyetlen friss anyagról se maradj le!
  ------------------


  Patreon: https://www.patreon.com/nag...
  Nagykeró blog: https://nagykero.wordpress....
  Nagykeró futball szótár: https://nagykero.wordpress.......
  Facebook: https://www.facebook.com/na...
  Twitter: https://twitter.com/Nagykero7
  Email: nagykero7@gmail.com

  ------------------------------------------------
  Music:
  Intro template: http://velosofy.com 
  (★ Created by: https://www.youtube.com/use...)

  Nem fontos:
  --------------------------------------------------------------------------------------
  Nagykeró bemutatkozó, intró, csatorna előzetes, xG, Expected Goal Ratio, Expected Goals, Nagykeró, futball elemzés, focivlog, futball és technika, big data, scouting, statisztikai előszűrés, foci, foci blog, foci elemzés, football, football analysis hungary, hungary, stratégia, taktika, video analysis, videó elemzés, modern foci, sport statisztika, futball és videóelemzés, magyar futball válogatott, scouting football players, football scouting video, futball elemzés, futball és technika, big data, statisztikai előszűrés, football analysis hungarian, hungarian football, hungary, magyar foci, video analysis, Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
 • This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...