4
 • Smaker • Intryck • Värme

  2,307 views 5 years ago
  Återigen så får vi ta del utav restaurang Pio Matsal & Bar genom Gustav Bondessons regi. Denna film är frukten av ett samarbete mellan tre starka varumärken i Halmstad, Pio Matsal & Bar, Larsson & Lange och Thomas - Brands & Tailormade.

  Gustavs mål med sin film var att förmedla restaurangupplevelsen. Goda vänner möts upp och njuter av en helkväll med mat och dryck. En enkel idé där resultatet skulle kunna falla platt ifall det inte styrdes upp utav Halmstads unga filmtalang Gustav Bondesson. Hans värme, stilism och känsla för ljus, för budskapet, präglar filmen ifrån början till slut.

  Förutom nöjet med att vi fick jobba med fantastiska modeller så hade vi turen att få samarbeta med Thomas & Wenche ifrån Thomas - Brands & Tailormade. Deras absoluta järnkoll på mode och stil utgjorde grunden för "flärden" som filmen förmedlar. Och flärd, kära vänner, det är något vi skulle behöva få in lite mer i vår vardag.

  Modellernas hår skapades utav Halmstads finest, Kicki, Susanne och Carina ifrån den eminenta och ständigt kreativa salongen Larsson & Lange. Tålmodigt och med deras erkända känsla för detaljer så lyckades de, som vanligt, att lyfta fram det magiska ur modellerna.

  Stort tack till er alla.

  Thomas - Brands & Tailormade
  http://www.thomasroth.se/
  https://www.facebook.com/Th......

  Larsson & Lange
  http://www.larssonlange.se/ (Halmstad)
  https://www.facebook.com/pa......

  Modeller:
  Sara Törnert
  Sara Liljegren
  Martin Arvidsson
  Karljohan Stenberg

  Larsson & Lange:
  Kicki Axelsson
  Carina Nilevald
  Susanne Bok

  Thomas - Brands & Tailormade:
  Thomas Roth
  Wenche Roth Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...