IB llengua catalana
82
 • Presentació a les Illes Balears de la "Gramàtica de la llengua catalana"

  591 views 8 months ago
  La Direcció General de Política Lingüística va organitzar un acte de presentació a les Illes Balears de la "Gramàtica de la llengua catalana" de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), considerada la nova gramàtica normativa de referència del segle XXI. L’acte de presentació va tenir lloc dimarts dia 31 de gener, a les 19 hores, a l’Arxiu del Regne de Mallorca, a Palma.

  Hi intervingueren Marta Fuxà (directora general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears), Joandomènec Ros (president de l’IEC), Maria Teresa Cabré (presidenta de la Secció Filològica de l’IEC), Nicolau Dols (membre numerari de la Secció Filològica de l’IEC) i Ruth Mateu (consellera de Transparència, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears).

  Més informació a http://dgpoling.caib.es/ Show less
  Read more
 • Històries del català Play all

  «Històries del català» és una campanya que pretén sensibilitzar la població sobre la importància de la llengua catalana com a element de cohesió social. Es tracta d'una iniciativa del Consell de Formentera a la qual s'han afegit la resta de consells insulars i el Govern de les Illes Balears mitjançant la Direcció General de Política Lingüística, a més dels ajuntaments on resideixen els testimonis.

  Gràcies a la campanya podem escoltar les històries de 74 persones arribades a les Illes Balears de diferents indrets del món que ens expliquen els motius pels quals han après català.

  «Històries del català» és un projecte que es manté obert i que, en el futur, es podria ampliar amb nous protagonistes.

  Més vídeos i més informació a www.historiesdelcatala.cat.
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...