1
Sh.p.k. PARADISO granit-mermer, është themeluar në vitin 1992. Kryesia e saj gjendet në f.sh. Shkabaj, Prishtinë, me përfaqësi në me gjit...
Sh.p.k. PARADISO granit-mermer, është themeluar në vitin 1992. Kryesia e saj gjendet në f.sh. Shkabaj, Prishtinë, me përfaqësi në me gjitha qendrat e Kosovës
PARADISO është një ndër kompanitë e para që merret me përpunimin e granitit dhe mermerit natyror, granit kuarc, travertines dhe aglomerateve.

PARADISO ka mbi 60 punëtorë, duke përfshirë ekipet më me eksperiencë në fushat e prodhimit, gravimit, finalizimit, montimit dhe shitjes.

PARADISO është kompania e parë kosovare në sektorin e gurit dekorativ e cila është çertifikuar me ISO 9001-2008 standarde.

PARADISO është kompania më e madhe në vend, me makinerin më të avansuar, kumpjuterike italiane, dhe me sipërfaqe prodhuese mbi 2500 m2 ndërsa ne atë punuese prej 15000 m2.

Paradiso që nga viti 2010 ka zgjeruar aktivitetet e saj duke hapur edhe Show Room-in e parë monomark në Kosovë të kompanisë më të madhe në botë Marazzi.
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
  • Subscriptions

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...