0
 • Uploads

  • pastertia - Duration: 4 minutes, 20 seconds.

   • 3 years ago
   • 4,708 views
   ne kete video mund te shiheni si behet pastrimi i tepihave dhe divaneve (kauqave),xhamave etj.
   Te gjitha sherbimet kryhen ne Prishtinë, Fushë Kosovë, Vushtrri, Mitrovicë dhe rrethinë të këtyre Qyte...
  This item has been hidden
 • Liked videos

  • pastertia - Duration: 4 minutes, 20 seconds.

   • 3 years ago
   • 4,708 views
   ne kete video mund te shiheni si behet pastrimi i tepihave dhe divaneve (kauqave),xhamave etj.
   Te gjitha sherbimet kryhen ne Prishtinë, Fushë Kosovë, Vushtrri, Mitrovicë dhe rrethinë të këtyre Qyte...
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...