7
 • Om Gotit

  190 views 1 year ago
  Gotit är ett IT-företag med moderna system för all typ av skolverksamhet. Det har vi varit sedan starten 1996. Men vi är faktiskt mer än så om du frågar våra användare, de som arbetar med skoladministration och som får skolan att flyta på och fungera. Genom att göra deras jobb lättare och allt smidigare skapar vi en kedja av fördelar som sprider sig över hela skolan. Effekterna, de hamnar till slut i klassrummet. I undervisningen. I ett bättre lärande.

  Våra webbaserade IT-stöd, Alvis och Skolplatsen, är utvecklade i dialog med våra kunder för att ge skolan – och alla i skolan – de bästa möjliga förutsättningarna idag. Alvis utgör det kompletta IT-stödet för vuxenutbildning medan Skolplatsen är utvecklad för förskola, grundskola, gymnasieskola och kulturskola. I våra IT-stöd kan du bland annat hantera ansökningar, planera och lägga upp studieplaner, administrera betygsättning och skapa egna behörighetsgrupper och noggrant styra vad respektive grupp ska ha tillgång till i systemet.

  Vill du veta mer om Gotit? Gå in på: www.gotit.se

  Har du frågor eller önskar veta mer om våra produkter är du varmt välkommen att höra av dig, så berättar vi gärna mer! Kontakta oss på 031 - 704 17 90 och info@gotit.se Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...