14
 • Huurschade : Ontruimen, Ontsmetten en Ontgeuren

  7,960 views 4 years ago
  WIlt u meer weten over onze oplossingen voor huurschade of over onze andere diensten?
  Aarzel dan zeker en vast niet om ons te contacteren.
  http://www.deliclean.be

  Nadat een huurder of bewoner de woning verlaten heeft, kan blijken dat deze heel wat huurschade geleden heeft. Het pand is sterk beschadigd, verwaarloosd en/of vervuild. Denk aan loshangend behang, beschadigde deuren en muren, rommel, afval … Sommige huizen zijn ware broeihaarden van schimmels en bacteriën! Geen werk voor een gewone poetsdienst dus, maar wel voor Deli Clean. Wij zorgen bij huurschade voor het volledig ontruimen, ontgeuren en ontsmetten van het hele huis en zorgen ervoor dat alle afval verwijderd wordt.

  Behalve door huurschade, kunnen ook plaatsen waar mensen zelfmoord pleegden of die lange tijd door druggebruikers bewoond werden, sterk verontreinigd en vervuild zijn. We zorgen voor een discrete en grondige schoonmaak van de gehele ruimte en maken deze weer aangenaam leefbaar. Verder kunt u ook een beroep op ons doen voor de reiniging en ontsmetting van politiecombi's of cellen.

  Bij huurschade kunt u bij ons terecht voor:

  geschilderde muren reinigen
  behang verwijderen
  ramen, deuren, vloeren, plafonds reinigen
  inboedel reinigen en ontsmetten
  desinfecteren
  ontgeuren (ook lijkgeur)
  volledig heropfrissen
  schilderen en/of behangen
  WIlt u meer weten over onze oplossingen voor huurschade of over onze andere diensten? Aarzel dan zeker en vast niet om ons te contacteren. U kan ook bij ons terecht voor de opruiming en stockage van inboedel en voor reiniging na brand- en waterschade. Show less
  Read more
 • Popular uploads

  This item has been hidden
 • Uploads

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...