1
МАПАС - Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување е основана во месец јули 2002 година заради вршење суперв...
МАПАС - Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување е основана во месец јули 2002 година заради вршење супервизија на работењето пензиските фондови со крајна цел да ги заштити интересите на членовите на задолжителните и доброволните пензиски фондови.
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...