• Sanitairwinkel.nl showroom Rosmalen

  10,798 views 4 years ago
  We heten u graag welkom in de showroom en het hoofdkantoor van Sanitairwinkel in Rosmalen.


  Sanitairwinkel is gestart in 2007 en staat inmiddels voor het grootste online assortiment A-merken gecombineerd met een gebruiksvriendelijke webshop. Naast de webshop beschikt Sanitairwinkel over moderne showrooms en een deskundige klantenservice die u kan helpen met alle vragen omtrent uw badkamerwensen of ideeën.

  De showroom van Sanitairwinkel Rosmalen is ideaal gesitueerd in een modern gebouw naast de snelweg A59. Wanneer u afslag 50 neemt op deze weg is Sanitairwinkel bijna niet te missen! U kunt hier gratis parkeren.

  Op een oppervlakte van ruim 1250m2 laat Sanitairwinkel u verschillende producten zien. In de showroom treft u badkamermeubelen, wastafels, douchecabines, inloopdouches, kranen, toiletten, radiatoren, spiegels en badkameraccessoires aan. Daarnaast biedt de showroom complete badkamer opstellingen zodat u kan zien wat er allemaal mogelijk is, zelfs met beperkte ruimte. U verlaat gegarandeerd vol inspiratie onze showroom. Wilt u tijdens uw bezoek alles even rustig laten bezinken? Maak dan vooral gebruik van de speciale koffiecorner waar zelfs de allerkleinsten zich kunnen vermaken.


  Naast de showroom bevindt zich het centrale magazijn van Sanitairwinkel. In totaal worden er dagelijks honderden bestellingen via het centrale magazijn verstuurd.

  Alle telefoontjes en mails van klanten met vragen komen bij de afdeling klantenservice binnen. U wordt te woord gestaan door deskundige medewerkers. Ze beantwoorden alle vragen van de levertijd van producten tot welke maat sifon zal passen bij een bepaalde wastafel.

  Naast de mogelijkheden om uw producten in de showroom te bestellen kunt u er ook voor kiezen om online op www.sanitairwinkel.nl uw producten te bestellen.

  Sanitairwinkel biedt de meest voorkomende betaalmogelijkheden aan en diverse oplossingen qua verzendingen en/of het ophalen van bestellingen. De website van Sanitairwinkel is zo gebruikersvriendelijk mogelijk gemaakt. Iedere dag werkt een team van 20 personen aan de website www.sanitairwinkel.nl zoals u hem kent. De website is continue in beweging om het voor u zo optimaal mogelijk te maken en te houden. Mocht u tijdens het online bestellen toch problemen ondervinden dan kunt u Sanitairwinkel per chat, mail of telefonisch 6 dagen in de week bereiken.

  Sanitairwinkel vraagt al zijn klanten na afloop van hun aankoop een review achter te laten. Dit heeft erin geresulteerd dat Sanitairwinkel al meer dan duizenden positieve reviews heeft ontvangen.

  Kom langs en laat u verassen door het sanitair aanbod. Sanitairwinkel Rosmalen is 6 dagen per week geopend, heeft op woensdag koopavond en is zeer gemakkelijk bereikbaar. Sanitairwinkel ziet u graag als klant online óf offline.

  Bezoek ook de webpagina van de showroom in Rosmalen!
  https://goo.gl/aK5RUj Show less
  Read more
 • Keuzehulpvideo's Play all

  This item has been hidden
 • Showrooms Sanitairwinkel Play all

  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
 • Producten en uitleg Play all

  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...