9
Το "Μπροστά" ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2012. Είναι μια πολιτική κοινότητα νέων σε ηλικία και ιδέες επιστημόνων, εργαζομένων στον ιδιωτικ...
Το "Μπροστά" ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2012. Είναι μια πολιτική κοινότητα νέων σε ηλικία και ιδέες επιστημόνων, εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, φοιτητών, νέων επιχειρηματιών, στελεχών επιχειρήσεων, καλλιτεχνών, ακτιβιστών αλλά και ανέργων. 

Στόχος του "Μπροστά" είναι η αλληλεγγύη ανάμεσα στις γενιές μέσα από την προώθηση προτάσεων και πολιτικών για την καλυτέρευση της θέσης των νέων σε Ελλάδα και Ευρώπη.  Πιστεύουμε στις προοδευτικές συμμαχίες, στο διάλογο και στους θεσμούς που γίνονται κτήμα κάθε πολίτη και πετυχαίνουν δίκαιες αλλαγές στις ζωές των Ελλήνων και των Ευρωπαίων. 

Από το Φεβρουαριο του 2012 μέχρι σήμερα, το "Μπροστά" έχει οργανώσει εκδηλώσεις (πολιτικό σύστημα, δημόσια διοίκηση, εξτρεμισμός), συμμετείχε σε πολιτικές πρωτοβουλίες για την δημιουργία ενός νέου προοδευτικού φορέα και ήταν ο εμπνευστής και  συνδιοργανωτής του "Προοδευτικού Φόρουμ" που πραγματοποιήθηκε στις 18 & 19.01.2014 στην Αθήνα. 

Περισσότερα: www.mprosta.gr
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...