17
Η υπηρεσία Paperless Connect αποτελεί μια πλατφόρμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης με όλα τα χαρακτηριστικά που διέπουν μια ολοκληρωμένη υπηρεσ...
Η υπηρεσία Paperless Connect αποτελεί μια πλατφόρμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης με όλα τα χαρακτηριστικά που διέπουν μια ολοκληρωμένη υπηρεσία μέσω της οποίας οι επιχειρήσεις μπορούν και απολαμβάνουν πολλαπλά οφέλη. Είναι η πρώτη υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα, αφού χρησιμοποιείται άμεσα ή έμμεσα από 7.000 επιχειρήσεις από το 2008. Με βασικό χαρακτηριστικό τη συνεχή εξέλιξη και την εφαρμογή σε όλο και περισσότερους κλάδους της αγοράς καινοτομεί για ακόμα μια φορά, αφού πλέον είναι στη δεύτερη γενιά της, συνδυάζοντας όλα τα χαρακτηριστικά μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικής τιμολόγησης με τον χαρακτήρα ενός ιστοτόπου εταιρικής δικτύωσης (social media).
Η ομάδα μας είναι αυτή που εισήγαγε την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στην Ελλάδα και αποτελείται από πέντε εξέχουσες εταιρίες στον κλάδο τους: Business Exchanges, CPI, IS Impact, Uni Systems, που από κοινού και η καθεμία χωριστά καθορίζουν τις εξελίξεις στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στην Ελλάδα.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...