Woonzorgprojecten B.V.
1
 • Welkom bij Woonzorgprojecten!

  551 views 1 year ago
  Bewoners staan centraal:
  Hun functioneren, hun ontplooiing en hun veiligheid. Ons Thuis staat voor onvoorwaardelijke liefde en aanvaarding.

  Wij zijn niet gericht op het verzorgen alleen, maar het bieden van een omgeving waarin mensen de waardigheid, veiligheid en ontplooiingsmogelijkheden die ze meer dan waard zijn!

  Medewerkers staan op de tweede plaats bij ons: alleen wanneer medewerkers worden erkend in hun unieke gave en talenten, wanneer ze verantwoordelijkheden op zich kunnen nemen en op gelijke voet kunnen werken met elkaar, zullen zij kunnen bieden wat de bewoners echt nodig hebben. Wij werken niet met een organisatie met hiërarchische lagen, maar met teams die samen taken verdelen en verantwoordelijkheid nemen. Zij worden niet aangestuurd door een baas of manager, maar ondersteund waar nodig door een meewerkend team-coördinator, de unit-coach en stafafdelingen in diverse disciplines.

  De organisatie komt op de derde plaats, omdat deze alleen goed kan ontwikkelen door er te zijn voor de bewoners en haar medewerkers. De keuzes die gemaakt worden zijn gebaseerd op waarden waar wij voor staan, niet op basis van economische belangen. Zo houden wij onze professionele, unieke dagbesteding bij Ons Werk alleen voor (aanstaande) bewoners die wij goed kennen en langdurig bij ons verblijven, ook al zou het financieel aantrekkelijker zijn om het open te stellen voor anderen. Bij ons geeft dan het principe van veiligheid, geborgenheid en hechting de doorslag. Het zelfde geldt voor het vervoer, dat ons veel zou besparen door dit uit te besteden. Wij houden dat in eigen hand, om zo te kunnen waarborgen waar wij voor staan en waar we in geloven. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...