1,420
 • DE ECO SHOW Trailer

  4,702 views 2 years ago
  Je examen economie voorbereiden door te kijken naar James Bond, Harry Potter of een komisch avontuur in een spookhuis? Maak kennis met DE ECO SHOW! Een les filmen en deze op Youtube plaatsen is al lang geen nieuws meer. Daarom besloten economie docenten René Katerbarg en Jeroen Lamberts, van het Hondsrug College in Emmen, dit anderhalf jaar geleden op een hele andere manier aan te pakken. Leerlingen die voor hun plezier naar een gratis lesvideo kijken en daar ’stiekem’ veel van leren, dat is de insteek van DE ECO SHOW.

  Alle video’s zijn gratis te bekijken via het kanaal op Youtube (http://www.youtube.com/DeEc...) en via de officiële website http://www.deecoshow.nl. Via deze website kunnen leerlingen na het zien van een video direct hun kennis testen met een interactieve quiz. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • EXAMEN ECONOMIE 2018 PLAYLIST Play all

  Druk aan het leren voor jouw examen economie, maar krijg je de examenstof maar niet goed in je hoofd? Check dan deze playlist!
  Wij maken video's die niet alleen duidelijk en overzichtelijk zijn, maar ook nog eens leuk om naar te kijken! Leren en lachen tegelijkertijd!

  Alle video's uit deze afspeellijst bevatten belangrijke examenstof voor zowel het examen economie vmbo bb, kb, tl (mavo), havo en vwo.
  This item has been hidden
 • ALLE ECO SHOWS Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...