De basis van ons solide bedrijf is gelegd in 1992 en we zijn de laatste jaren sterk groeiend. Al onze producten en diensten zijn erop ger...
De basis van ons solide bedrijf is gelegd in 1992 en we zijn de laatste jaren sterk groeiend. Al onze producten en diensten zijn erop gericht onze klanten efficiënter, betrouwbaar en vooral voordeliger te laten communiceren.

Dit gaat veel verder dan het aanbieden van goedkope beltikken en telefooncentrales. In een communicatiescan van uw organisatie brengen we uw huidige ICT-situatie helder in kaart. Vervolgens formuleren we samen uw wensen en eisen voor de toekomst en voegen dit aan de scan toe. Denk hierbij aan softwarepakketten, (mobiele) telefonie, sneller internet en het opruimen van vergeten oude telefoonlijnen. Hieruit komt een totaal communicatieadvies dat precies passend is voor uw kantoor. In veel gevallen zijn kleine aanpassingen in de inrichting van uw ICT-omgeving al voldoende om uw workflow te optimaliseren. Dankzij de expertise van meer dan 30 medewerkers bieden wij u een optimale bereikbaarheid tegen zo laag mogelijke kosten.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...