1
Az Aprópolisz 1- 12 korú gyerekek számára létrehozott élményközpont. A Playmobil támogatásával megvalósuló mintaproject, azért a játékpar...
Az Aprópolisz 1- 12 korú gyerekek számára létrehozott élményközpont. A Playmobil támogatásával megvalósuló mintaproject, azért a játékpark kb. 85%.- a Playmobil játék. A játékos élmények teljessé tétele érdekében ezt a játékparkot más gyártók termékeivel is kiegészítettük, mozgásfejlesztő játékokkal, kreatív játékokkal és társasokkal. Az 1-3 évesek számára az apró alkatrészek miatt elkülönített játszóteret alakítottunk ki.

A Playmobil forgalmazója a világ 5 pontján működtet saját élményparkokat (FUNPARK). Azonban az Aprópolisz az első olyan project, ami a brand építését szolgáló marketing attrakció. Az Aprópolisz egy játszóház – egy vendéglátóegység és egy referencia játéküzlet egyben. Ez egy általunk kidolgozott koncepció, magyar tervezéssel, magyar építéssel, magyar működtetéssel- német támogatással. Ez egy teszt, melynek sikere esetén tervünk egy nemzetközi hálózat létrehozása.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...