6
HalPet centar za poslovnu komunikaciju vodeća je škola poslovnih stranih jezika i centar specijaliziran za podučavanje komunikacijskih vj...
HalPet centar za poslovnu komunikaciju vodeća je škola poslovnih stranih jezika i centar specijaliziran za podučavanje komunikacijskih vještina. 

HalPet centar za poslovnu komunikaciju osnovan je 1997. godine u Zagrebu i održava svoje programe na području cijele Hrvatske.

Od samog početka rada HalPet svojom autentičnom LPC (Learn-Practice-Communicate) metodom podučavanja prati trendove u poslovnom svijetu i time zadovoljava specifične potrebe svojih polaznika u učenju stranih jezika i usvajanju komunikacijskih vještina.

Treninge i nastavu izvode HalPet profesori-treneri koji su ujedno i NLP praktičari. Kontinuirano podučavaju i treniraju poslovne ljude stranim jezicima i komunikacijskim vještinama, a u dosadašnjem su radu ostvarili zavidne rezultate. 

Kroz dugogodišnji rad razvili su nove funkcionalne metode podučavanja odraslih i pretočili ih u učinkovitu LPC trening metodu.
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
  • Liked videos Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...