QSS

18
 • QSS Cloud - All Clouds At One Place

  66,295 views 2 years ago
  www.qsscloud.ba
  www.qss.ba

  Kompanija QSS je osnovana 1997. i od tada se kontinuirano razvija i raste. Danas, stojimo kao vodeća IT kompanija za Cloud, razvoj software-a i sistemske integracije u jugoistočnoj Europi. Naša vodeća pozicija je osigurana putem jakih i višegodišnjih partnerstava sa nekim od svjetskih lidera iz IT sektora kao što su: Adobe, Check Point, Cisco, FalconStor, HP, IBM, Microsoft, NetApp, Oracle, RedHat, Symantec, Veeam, Veritas i VMware.

  Misija:

  Naša misija je da inspirišemo organizacije, tako da mogu, koristeći naša inovativna IT rješenja, implementirana na njihovoj infrastrukturi ili u našem Cloud-u, značajno poboljšati njihovo dugoročno poslovanje.

  Vizija:

  "Tokom narednih 10 godina, postati ćemo vodeći provider IT rješenja u regionu, tako što ćemo iskoristiti naše znanje, resurse i naš inovativni duh, sve u cilju dugoročnog poboljšanja dobrobiti naših kupaca, uposlenika, partnera, kao i zajednice u cijelosti.

  Naše vrijednosti:

  ● Otvorenost ka novom znanju, iskustvima i utjecajima.

  ● Transparentnost i iskrenost prema interesnim grupama stvara krug povjerenja.

  ● Mi nismo samo članovi organizacije sa ciljem ostvarenja profita! Mi smo također i timski igrači, ljudska bića, članovi zajednice, roditelji kao i ljudi koji žele poboljšati i promijeniti svijet.

  "Inovacija je naša hrana, kvalitet je naš zrak."

  Naš portfolio je usklađen sa potrebama naših kupaca, dok su sve naše aktivnosti usmjerene ka izgradnji kvalitetnih odnosa sa našim klijentima.

  U skladu sa prethodno spomenutim, uvjerenje o kvalitetu i profesionalizam su uvijek bili glavni prioriteti za QSS. Veoma je teško prodavati rješenja ispodprosječne kvalitete kada samo ime kompanije sugeriše da kompanija prodaje "kvalitetna softverska rješenja".

  Svjesni smo da ako se udaljimo od kvaliteta, svrha postojanja naše kompanije će prestati da postoji. Show less
  Read more
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...