28
 • Royal Travel Umra

  48 views 4 months ago
  Royal Travel është agjencion turistik i themeluar në vitin 2004 ashtu që t’ju ofrojmë besimtarëve myslimanë shërbime elitare për kryerjen e Haxhit dhe Umrës konform rregullave të Kuranit dhe në pajtim me sunetin e të Dërguarit Muhammed, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin mbi të.
  Dëshira për themelimin e këtij agjencioni vjen si rezultat i punës shumëvjeçare në shërbim të haxhinjve duke parë vuajtjet me të cilat ballafaqoheshin haxhilerët e Ballkanit në përgjithësi, duke filluar që nga transporti, akomodimi në hotele, ushqimi dhe vështirësitë e tyre në kryerjen e ritualeve të haxhit sipas rregullave të caktuara. Kryerja e Haxhit dhe Umres konform rregullave ka shpërblim të madh. Ai i cili e kryen haxhin duke respektuar të gjitha normat dhe dispozitat e tij kthehet i pastër nga mëkatet si atë ditë kur e ka lindur nëna e tij, në të kundërtën shpërfillja e këtyre rregullave dhe mosplotësimi i tyre mund të rezultojë që haxhiu të kthehet me më shumë mëkate sesa kishte para se të shkonte. Me qëllim të shmangies së këtyre problemeve “Royal Travel” ofron zgjidhjen më fatlume për kryerjen me përpikëri të Haxhit dhe Umres dhe duke respektuar të gjitha rregullat e këtyre adhurimeve.
  Në vitin 2008 “Royal Travel” fitoi të drejtën nga Ministria e Haxhit dhe Ministria e Punëve të Jashtme e Arabisë Saudite që të veprojë si operator i parë në rajon për individë dhe grupe për organizimin e Umres për këto shtete: Republika e Kosovës, Shqipëria, Mali i Zi, Serbia, Maqedonia dhe Bosnja & Hercegovina.
  Nga shërbimet tona gjer më tani kanë përfituar shumë besimtarë nga vendet e sipërpërmendura dhe diaspora, si p.sh. nga: Zvicra, Austria, Gjermania, Finlanda, Belgjika, Suedia, etj.
  Përvoja jonë dhe këshillat e klientëve tanë na kanë obliguar që çdo vit ta rrisim cilësinë e shërbimeve tona. Përfitues të këtyre shërbimeve mund të jenë të gjithë bashkatdhetarët tanë me qëndrim në diasporë, por që kanë ndonjë dokument identifikimi (lejen e qëndrimit) të rajonit ku ne operojmë edhe nëse kanë pasaportë të vendeve ku aktualisht jetojnë.

  WEBSITE: www.royaltravel-ks.com
  FACEBOOK: /royaltravelks
  NUMRI KONTAKTUES: +38344121619
  EMAIL: info@royaltravel-ks.com
  ADRESA: Bulevardi "Bill Klinton" Nr. 18
  Pristina 10000 Show less
  Read more
 • Popular uploads Play all

  • Udhëzuesi për kryerjen e Haxhit dhe Umres - Duration: 40 minutes.

   • 4 years ago
   • 7,021 views
  • Dokumentar Haxhi HD - Duration: 24 minutes.

   • 5 years ago
   • 1,407 views
   Kjo Eshte Nje Video Se Si Te Kryhet Haxhi
   Video Eshte E Huazuar.
  • Hoxhe Mazllam Mazllami , Mutalip Ademi dhe Selatin Shala UMRA Pj 1/2 - Duration: 14 minutes.

   • 6 years ago
   • 1,352 views
   Hoxhe Mazllam Mazllami dhe Mutalip Ademi Ne Umra 2013
   Dhe Umregjit e Nderuar Imer Fanda , Muhsin Kurtish

   Facebook:/royaltravelks
   Twitter: /royaltravelks
   Skype : royaltravel.ks
   YouTube :/royaltra...
  • Hoxhe Mazllam Mazllami , Mutalip Ademi dhe Selatin Shala UMRA Pj 2/2 - Duration: 16 minutes.

   • 5 years ago
   • 472 views
   Hoxhe Mazllam Mazllami dhe Mutalip Ademi Ne Umra 2013
   Dhe Umregjit e Nderuar Imer Fanda , Muhsin Kurtish

   Facebook:/royaltravelks
   Twitter: /royaltravelks
   Skype : royaltravel.ks
   YouTube :/royaltra...
  • Umra 2015 Oferta Eksklusive nga Royal Travel - Duration: 2 minutes, 23 seconds.

   • 4 years ago
   • 434 views
   Royal Travel është agjencion turistik i themeluar në vitin 2004 ashtu që t’ju ofrojmë besimtarëve myslimanë shërbime elitare për kryerjen e Umrës konform rregullave të sheriatit dhe në pajtim me su...
  • Ora E Mekës HD - Duration: 2 minutes.

   • 6 years ago
   • 348 views
   -------------BISMILAH--------
   Ora E Mekës është perfunduar ne vitin 2012 Mashallah
  • Royal Travel Vizita E Dr.Muhammed Jakup Umra 2014 - Duration: 1 hour, 16 minutes.

   • 5 years ago
   • 295 views
   Royal Travel Vizita E Dr.Muhammed Jakup Umra 2014 Ne Hotelin MAKARIM UMM ALQURA 5 Yje

   Info:
   Adresa: Bulevardi Bill Clinton, p.n.
   (përballë shtatores së Bill Clinton-it),
   Prishtinë, Republika e Ko...
  • Umra 2015 Grupi parë ROYAL TRAVEL - Duration: 3 minutes, 59 seconds.

   • 4 years ago
   • 168 views
   Grupi Parë : Profesorët dhe nxënësit e medreses : ELCI IBRAHIM PASHA nga Travniku Bosna Dhe Herzegovina .

   Ky program u realizua nga data 18 janar deri me 26 janar .
   Kategoria e sherbimit : V.I.P
   ...
  • Royal Travel Umra - Duration: 49 seconds.

   • 4 months ago
   • 48 views
   Royal Travel është agjencion turistik i themeluar në vitin 2004 ashtu që t’ju ofrojmë besimtarëve myslimanë shërbime elitare për kryerjen e Haxhit dhe Umrës konform rregullave të Kuranit dhe në paj...
  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  • Royal Travel Umra - Duration: 49 seconds.

   • 4 months ago
   • 48 views
   Royal Travel është agjencion turistik i themeluar në vitin 2004 ashtu që t’ju ofrojmë besimtarëve myslimanë shërbime elitare për kryerjen e Haxhit dhe Umrës konform rregullave të Kuranit dhe në paj...
  • Umra 2015 Grupi parë ROYAL TRAVEL - Duration: 3 minutes, 59 seconds.

   • 4 years ago
   • 168 views
   Grupi Parë : Profesorët dhe nxënësit e medreses : ELCI IBRAHIM PASHA nga Travniku Bosna Dhe Herzegovina .

   Ky program u realizua nga data 18 janar deri me 26 janar .
   Kategoria e sherbimit : V.I.P
   ...
  • Umra 2015 Oferta Eksklusive nga Royal Travel - Duration: 2 minutes, 23 seconds.

   • 4 years ago
   • 434 views
   Royal Travel është agjencion turistik i themeluar në vitin 2004 ashtu që t’ju ofrojmë besimtarëve myslimanë shërbime elitare për kryerjen e Umrës konform rregullave të sheriatit dhe në pajtim me su...
  • Udhëzuesi për kryerjen e Haxhit dhe Umres - Duration: 40 minutes.

   • 4 years ago
   • 7,021 views
  • Royal Travel Vizita E Dr.Muhammed Jakup Umra 2014 - Duration: 1 hour, 16 minutes.

   • 5 years ago
   • 295 views
   Royal Travel Vizita E Dr.Muhammed Jakup Umra 2014 Ne Hotelin MAKARIM UMM ALQURA 5 Yje

   Info:
   Adresa: Bulevardi Bill Clinton, p.n.
   (përballë shtatores së Bill Clinton-it),
   Prishtinë, Republika e Ko...
  • Dokumentar Haxhi HD - Duration: 24 minutes.

   • 5 years ago
   • 1,407 views
   Kjo Eshte Nje Video Se Si Te Kryhet Haxhi
   Video Eshte E Huazuar.
  • Hoxhe Mazllam Mazllami , Mutalip Ademi dhe Selatin Shala UMRA Pj 2/2 - Duration: 16 minutes.

   • 5 years ago
   • 472 views
   Hoxhe Mazllam Mazllami dhe Mutalip Ademi Ne Umra 2013
   Dhe Umregjit e Nderuar Imer Fanda , Muhsin Kurtish

   Facebook:/royaltravelks
   Twitter: /royaltravelks
   Skype : royaltravel.ks
   YouTube :/royaltra...
  • Hoxhe Mazllam Mazllami , Mutalip Ademi dhe Selatin Shala UMRA Pj 1/2 - Duration: 14 minutes.

   • 6 years ago
   • 1,352 views
   Hoxhe Mazllam Mazllami dhe Mutalip Ademi Ne Umra 2013
   Dhe Umregjit e Nderuar Imer Fanda , Muhsin Kurtish

   Facebook:/royaltravelks
   Twitter: /royaltravelks
   Skype : royaltravel.ks
   YouTube :/royaltra...
  • Ora E Mekës HD - Duration: 2 minutes.

   • 6 years ago
   • 348 views
   -------------BISMILAH--------
   Ora E Mekës është perfunduar ne vitin 2012 Mashallah
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...